22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSăptămână decisivă pentru gorjeni

Săptămână decisivă pentru gorjeni

Energia Pandurii Târgu Jiu dispută în această săptămână două jocuri importante pentru supravieţuirea în Liga Naţională, mâine cu Uztel Ploieşti, în deplasare, iar duminică cu CSM Oradea, acasă. Gorjenii şi-au propus două victorii în faţa celor două contracandidate la retrogradare şi, dacă le vor obţine, fac un pas mare pentru menţinerea în prima divizie.
„Victoria cu Medgidia a însemnat speranţă pentru noi. Trebuie să mai câştigăm şi cele două meciuri pe care le avem de disputat sau măcar unul dintre ele. Sper să le câştigăm pe amândouă pentru ca să putem să mai sperăm la Liga Naţională. Meciul de la Ploieşti cu Uztel este foarte important, de patru puncte. Mergem să câştigăm la Ploieşti“, a declarat Toacsen.
Centrul Djordje Cirkovic, accidentat grav în jocul cu Medgidia, a fost operat la Bucureşti, după ce a fost diagnosticat cu fractură de tibie şi smulgere de ligamente. Acesta este aşteptat pe teren peste trei luni dacă recuperarea decurge în condiţii normale. „E o pierdere destul de mare pentru noi. O să căutăm să aducem jucători pe postul lui pentru că va lipsi mult timp“, a afirmat Toacsen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS