10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli a acuzat arbitrajul

Napoli a acuzat arbitrajul

După fluierul de final al confruntării de la Piatra Neamţ, nervii au cedat, iar Nohai şi Baird au fost eliminaţi de arbitrul Drăgănescu din cauză că s-au bătut la mijlocul terenului, unde mai mulţi jucători s-au înjurat şi s-au îmbrâncit. În incident s-au implicat şi antrenorii Viorel Hizo şi Nicolo Napoli, care au încercat să-i despartă pe fotbalişti. Până la urmă, spiritele s-au calmat, chiar dacă, în drum spre vestiare, Ciprian Tănasă a arătat semne obscene către tribuna oficială a stadionului.
Napoli s-a plâns la conferinţa de presă de arbitraj, pe care l-a catalogat ca fiind ostil. „Nu meritam să pierdem acest meci. Arbitrajul ne-a fost ostil. Am fost vânaţi din primul până în ultimul minut. În aceste condiţii, echipa mea a jucat foarte bine. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar aşa e în fotbal, când nu înscrii tu, o face adversarul“, a afirmat Nicolo Napoli.
La meci au asistat şi zece fani ai Universităţii Craiova, care au luat loc la Peluza Nord a stadionului. Pentru meciul următor, cel de la Constanţa, Napoli nu va putea conta, în afară de Baird, care a văzut cartonaşul roşu, nici pe Mitchell, australianul fiind suspendat pentru cumul de galbene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII