10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTunarii au pus gând rău Stelei

Tunarii au pus gând rău Stelei

Manuel Almunia, goal-keeper-ul formaţiei Arsenal Londra, susţiene că „tunarii“ vor trece de Steaua în meciul de pe 12 decembrie, din ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, şi vor termina pe primul loc, deoarece va fi greu pentru Sevilla să câştige disputa de la Praga, cu Slavia.
„Vrem neapărat să câştigăm grupa. Ştiam că, dacă vom pierde un meci, putem termina pe doi şi să picăm cu o echipă puternică la tragerea la sorţi. Am însă încredere că Sevilla nu va câştiga la Praga, acolo sunt un teren dificil şi un stadion ostil. De asemenea, simt că putem bate pe Steaua şi vom termina pe primul loc“, a spus Almunia.
În schimb, mijlocaşul Cesc Fabregas nu este interesat de locul pe care îl va ocupa Arsenal în grupă la final.
„Nu mă interesează dacă vom termina pe locul doi şi va trebui să jucăm împotriva unei echipe mari în optimi. Dacă vrem să fim cei mai buni, trebuie să îi învingem pe toţi“, a jucătorul „tunarilor“.
La rândul său, fundaşul Kolo Toure susţine că ar fi bine ca Arsenal să termine pe locul secund în grupă, în urma Sevillei.
„Poate ne-ar ajuta să terminăm pe locul doi în grupă, deoarece atunci când joci împotriva unei echipe de top eşti mai concentrat, iar jocul îţi iese mai bine. Oricum, în Liga Campionilor trebuie să încerci să câştigi tot. Toate echipele din această competiţie sunt bune, am arătat multă dorinţă până acum, aşa trebuie să facem şi de acum înainte“, a precizat Toure.
Partida Arsenal Londra – Steaua, din ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, va avea loc pe 12 decembrie, pe arena „Emirates Stadium“, de la ora 21.45. La Bucureşti, în etapa a doua, englezii au câştigat cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS