10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, în vizorul lui AS Roma

Mutu, în vizorul lui AS Roma

Presa italiană de ieri a informat că atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu (foto), este în vizorul grupării AS Roma. „Briliantul“ i-ar putea lua locul brazilianului Mancini, în cazul în care acesta din urmă va refuza să-şi prelungească înţelegerea cu clubul roman.
Conform ziariştilor italieni, Mancini este nemulţumit la AS Roma, după ce antrenorul Luciano Spalletti a început să-l folosească din ce în ce mai puţin. Mancini trebuie să răspundă cât mai repede ofertei de prelungire a contractului, pe care iniţial a acceptat-o, dar ulterior s-a răzgândit. Agentul italian Claudio Pasqualin a declarat că, în cazul în care Mancini nu-şi va prelungi contractul cu AS Roma, nu exclude posibilitatea ca brazilianul să ajungă la Internazionale Milano, echipă la care este legitimat Cristian Chivu.
„Visul celor de la AS Roma se numeşte Adrian Mutu, jucătorul Fiorentinei care are un sezon deosebit şi care se pare că are un acord privind prelungirea contractului până în 2012 (AC Fiorentina a dezminţit, săptămâna trecută, că intenţionează să-i prelungească lui Mutu contractul cu un an – n.r.). Prelungirea contractului sau negocieri cu AS Roma? Cine ştie? Un lucru este cert: Mutu are un salariu de 1,5 milioane de euro, care ar trebui să crească. Dacă totuşi gruparea romană îi va propune lui Mutu aceleaşi cifre care îl fac pe Mancini să tervigerseze luarea unei decizii, atunci ar putea rata transferul acestuia“, a scris agenţia Calciomercato.
În vizorul celor de la AS Roma se mai află jucătorul francez Sidney Govou, care are contract cu Olympique Lyon până în 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU