16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFabbiani ar vrea să joace pentru România

Fabbiani ar vrea să joace pentru România

Christian Fabbiani, atacantul argentinian al echipei CFR Cluj, a declarat pentru cotidianul Clarin că oficialii grupării ardelene au demarat formalităţile pentru ca el să devină cetăţean român. Argentinianul susţine că ar fi încântat să joace pentru reprezentativa României la Campionatul European din 2008.
Clarin a scris că „randamentul bun dat de Fabbiani a trezit interesul lui Victor Piţurcă, selecţionerului României. Fabbiani susţine că demersurile au fost deja făcute, conducătorii de la CFR Cluj discutând chiar cu preşedintele Traian Băsescu despre acest lucru.
„Facem demersuri pentru a vedea dacă se poate. Cum sunt de puţin timp aici, conducătorii au mers să discute cu preşedintele ţării pentru a vedea dacă lucrurile pot fi grăbite. Cred că situaţia se va rezolva după luna decembrie. Aş fi încântat să joc pentru România la Euro 2008, este ca un Mondial. România a făcut o figură foarte bună în preliminarii, a câştigat grupa în faţa Olandei. Pentru mine, ar fi ceva special şi, dacă aş îmbrăca tricoul unei naţionale care nu este Argentina, ar trebui să arăt de două ori mai mult“, a spus Fabbiani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS