12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul lui Portsmouth, reţinut de poliţie

Antrenorul lui Portsmouth, reţinut de poliţie

Harry Redknapp, antrenorul formaţiei Portsmouth, şi directorul executiv al clubului, Peter Storrie, au fost printre cele cinci persoane reţinute de poliţie în  investigarea unor cazuri de corupţie din fotbalul englez, lucru confirmat de de clubul Portsmouth. Redknapp a declarat, miercuri noapte, după ce a fost reţinut de poliţie, că el doar a fost anchetat în legătură cu scandalul de corupţie din fotbalul englez şi că nu este direct implicat.
„Am ajutat poliţia în ancheta pe care o efectuează, dar nu mă priveşte pe mine, alte persoane sunt anchetate. Am răspuns unor întrebări, dar cred că după ce am fost în secţia de poliţie, totul s-a terminat“, a declarat antrenorul, după ce a fost eliberat. Avocatul celor doi a confirmat că ei au fost doar anchetaţi şi că nu sunt acuzaţi de nimic.
Poliţia a anchetat mai multe persoane miercuri, dar a precizat doar vârstele lor, nu şi numele. „Au fost reţinuţi pentru că sunt bănuite de fraudă şi fals, în legătură cu o anchetă privitoare la corupţia din fotbal“, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS