17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu, sătul de şicanele Bistriţei

Bornescu, sătul de şicanele Bistriţei

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF a respins, ieri, ca nefondat, recursul formulat de Gloria Bistriţa în cazul „Bornescu“ şi a menţinut decizia Comisiei de Apel dictată pe 25 octombrie 2007.
Aceasta din urmă îi anulase lui Mircea Bornescu suspendarea de şase etape dictată de Comisia de Disciplină a FRF pe 17 octombrie 2007, după ce „Jose“ l-a accidentat involuntar pe atacantul Gloriei, Cristi Coroian, fracturându-i patru coaste. Oficialii ardeleni au anunţat că îl vor da în judecată pe Bornescu, însă portarul Ştiinţei a declarat că este sătul de şicanele Bistriţei.
„Să facă tot ce doresc! M-am săturat de ei! Mi-am cerut scuze, îmi pare rău, a fost un accident, nu mai am ce să comentez. Să se ducă unde vor dori, ne judecăm, dar Dumnezeu este sus şi va vedea că nu am greşit!“, a spus Bornescu pentru fanatik.ro.
În apărarea lui Mircea a sărit Ovidiu Stîngă, noul manager sportiv al Universităţii, care, potrivit aceleiaşi surse, a declarat: „E dureros ce fac cei de la Bistriţa. Păcat pentru Coroian, dar nu trebuie să se ajungă aici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS