14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză echitabilă

Remiză echitabilă

FC Drobeta – CSM Vâlcea 1-1
Stadion
„Municipal“, spectatori: 500.
Au marcat: V. Bucă ’67-p. / Vişa ’15
FC Drobeta: Munteanu – Neacşu (’25 Poenaru), Amzucu, Ignat, Dicu, Trofin – Păun, Moutinho (’52 Bucă), Epure – Jenaru, Boboescu. Antrenor: Marian Bucurescu.
CSM Vâlcea: Rîmniceanu – Stanca, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Dandea, Cilean, Cercel – Ekwala (’76, V. Bucă), Boroiban (’59 Onofrei). Antrenor: Marian Bondrea.
Cartonaş roşu: Stanca (’88).
Au arbitrat: R. Petrescu – C. Fecioru, Ov. Maier.

Partida disputată ieri pe „Municipalul“ severinean a creat serioase probleme celor două formaţii din cauza noroiului care a acoperit cea mai mare parte a gazonului. Antrenorul gazdelor, Marian Bucurescu, a început cu cinci fundaşi printre care şi Neacşu, pentru prima oară titular, forţat de accidentările lui Ciucu şi Mitici. La prima fază de atac a oaspeţilor, fundaşul central Vişa a marcat cu capul din 12 metri, după o centrare la care severinenii au solicitat aut. După 25 de minute, văzând că oaspeţii insistă pe partea lui Neacşu, antrenorul Bucurescu l-a înlocuit cu Poenaru şi acţiunile vâlcenilor nu au mai avut aceeaşi vigoare.
Repriza secundă a debutat cu protestele gazdelor la o fază la care acestea au solicitat 11 metri la pătrunderea în careu a lui Boboescu (’48). Egalarea a venit în minutul 67, din penalti, prin Bucă, după semnalizarea asistentului Fecioru, ceea ce a dus la proteste vehemente din partea antrenorului Bondrea. Finalul de joc putea să mai aducă goluri, atât pentru vâlceni, prin Onofrei, cât şi pentru severineni, prin Epure, care a şutat în bară (’83). Remiza a fost echitabilă, având în vedere starea gazonului.
„Jocul a fost influenţat de factori externi, cum ar fi starea gazonului, însă am plasture la gură, nu pot vorbi. Sper ca aceia care sunt îndreptăţiţi să fi văzut“, a afirmat la final, supărat, Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII