16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdio, dar rămân cu tine!

Adio, dar rămân cu tine!

Conform unui cotidian de sport central, Ilie Balaci renunţase luni la funcţia de manager general al Universităţii Craiova. Printre motivele posibilei rupturi dintre Balaci şi Mititelu a fost invocat faptul că finanţatorul nu a ţinut cont prea mult de sugestiile managerului general, punându-l pe Nicolo Napoli antrenor şi discutând revenirea lui Ovidiu Stîngă în staff. Ilie Balaci a infirmat ieri zvonurile conform cărora ar fi demisionat. „Păi ce, m-a dat cineva afară, că eu nu am plecat?! Dacă aş pleca, l-aş anunţa prima oară pe patronul Adrian Mititelu. Voi pleca atunci când între mine şi el nu va mai exista comunicare, când nu ne vom mai afla pe aceeaşi lungime de undă. Nu pot să promit nimănui că stau pe viaţă la Craiova, dar nici să plec acum nu e cazul. Luni chiar am stat timp de două ore cu Adrian şi am discutat despre echipă. Dacă totul continuă să fie în regulă, nu se va pune problema plecării mele“, a spus managerul general al formaţiei craiovene. „Ilie Balaci are postul asigurat pe viaţă la Craiova şi va rămâne în organigrama clubului cu salariul pe care îl are chiar dacă la un moment dat va pleca“, a completat finanţatorul Adrian Mititelu. Acesta a refuzat însă să comenteze posibila revenire a lui Stîngă la Craiova.
Zvonurile că Balaci ar putea părăsi Ştiinţa au pornit şi de la anumite declaraţii făcute chiar de „Minunea blondă“, care nu de mult anunţa că va rămâne la Ştiinţa doar dacă echipa îl convinge că are valoare. „Dacă vrei să te numeşti fotbalist trebuie să baţi pe Poli Timişoara, pe Dinamo şi Steaua. Eu sper ca aceste lucruri să se întâmple, iar aceşti copii să mă oblige să rămân la Craiova şi să merg la tragerea la sorţi în cupele europene la vară. Dacă nu, cred că voi pleca în cazul unei oferte interesante din lumea fotbalului arab. De fapt, asta a fost de la început înţelegerea mea cu Mititelu. Îmi pare rău de Craiova, dar cred că nu mi se potriveşte ceea ce fac acum. N-am nimic de reproşat cuiva de la Craiova, dar mie îmi place mai mult în iarbă. Acolo mă trage aţa“, spunea Balaci în urmă cu mai bine de o lună.
În plus, în momentul în care se căuta un antrenor pentru Universitatea, Ilie Balaci ar fi făcut o listă cu antrenori în capul căreia l-a pus pe Sorin Cîrţu, dar Mititelu nu l-a sunat niciodată pe „Sorinaccio“, preferându-l din start pe Nicolo Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII