17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportImpertinenţă marca Pandurii

Impertinenţă marca Pandurii

Cu un bilanţ dezastruos în ultimele nouă etape, în care a obţinut doar două puncte, Pandurii Târgu Jiu continuă să staţioneze în zona retrogradării. De fiecare dată mulţumiţi de jocul echipei, colectivul tehnic şi conducătorii caută vinovaţii pentru insuccesele pe bandă rulantă în altă parte, şi nu în propria ogradă. Ghinionul, terenul şi arbitrii sunt scuzele invocate mereu, mai nou şi presa având rolul ei. „O să câştigăm când o să ne lăsaţi în pace“ este mesajul antrenorului cu portarii, Vali David, la adresa ziariştilor. De două etape, acesta este delegat să participe la conferinţele de presă ale pandurilor, pozând în protectorul principalului Eugen Neagoe, care, supărat după atâtea insuccese, nu mai are chef să fie luat la întrebări. „Scrie undeva în regulament că trebuie să vină la conferinţe antrenorul principal? Neagoe nu e supărat, nu are nimic, m-a delegat pe mine. De câteva etape, eu vin la conferinţele de presă, iar dacă nu aţi observat, vă aduc aminte. Vreţi să scoată porumbelul din gură? Acum e foarte supărat.  Chiar aşa, să vină de fiecare dată să-l trageţi de urechi? Lăsaţi omul în pace, că e supărat“, i-a certat David pe ziarişti, contrazicându-se în privinţa supărării şefului său.
Acelaşi David, care, potrivit fişei postului, trebuie să pregătească portarii la Pandurii Târgu Jiu, îşi permite să facă aprecieri la adresa ziariştilor prezenţi la conferinţă. „Hai să ne facem antrenori, că suntem buni aşa… Ce întrebări sunt astea? Puneţi nişte întrebări tâmpite! Eu nu ştiu dacă acela care pune întrebarea e tâmpit sau nu. Nu e problema mea“, a spus David.

Guso, peste Dossey

Seria de insuccese ale echipei Pandurii Târgu Jiu coincide cu absenţa a doi jucători importanţi în angrenajul echipei, Păcurar şi Guso. Dacă primul este accidentat de pe 31 august, Adnan Guso a căzut în dizgraţia antrenorului Neagoe, după ce bosniacul i-a contestat calităţile de tehnician. Oficial, titularul postului de portar al naţionalei Bosniei este accidentat, însă acesta susţine că este apt de joc. Bilanţul pandurilor cu Guso între buturi este net superior celui cu Dossey. În acest sezon, Adnan a apărat în şase jocuri, a încasat cinci goluri, iar echipa a câştigat zece puncte, în timp ce Dossey a fost titular în şapte partide, a primit 11 goluri, iar Pandurii a strâns două puncte.
Cu toate acestea, Guso continuă să fie ignorat de colectivul tehnic şi să fie lăsat în afara lotului, în vreme ce ganezul este titular incontestabil şi asta numai pentru a-şi satisface Neagoe orgoliul rănit. Adnan Guso s-a pregătit ieri la Târgu Jiu singur, iar joi se va prezenta la naţionala Bosniei, unde este anunţat titular contra Turciei, joc din preliminariile CE 2008.

Rus, menajat sau pedepsit?

Alin Rus, autorul a două lufturi memorabile în meciurile cu UTA şi Vaslui, ambele taxate de atacanţii adverşi, nu a fost convocat pentru jocul cu Steaua, disputat aseară, după închiderea ediţiei. Probabil, afectat de gafele sale, Rus a fost lăsat de conducerea tehnică să se reculeagă, jucătorul fiind învoit, se pare, pentru a participa în weekend la o nuntă la Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS