16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilianul Rubim Jefferson, la Craiova

Brazilianul Rubim Jefferson, la Craiova

Acum o lună, Adrian Mititelu anunţa că nu va mai face multe achiziţii, fiind decis să aducă la echipă doar un atacant care să ajute Ştiinţa.
„Vreau să aducem un vârf bun, pe care sunt dispus să dau şi două-trei milioane de euro“, a anunţat Mititelu. Acesta pare să fi găsit soluţia pentru a întări compartimentul ofensiv, dacă ar fi să ne luăm după sumele vehiculate ieri în privinţa acestui posibil transfer. De câteva zile, în Bănie se pregăteşte un brazilian, care are mari şanse să fie legitimat la clubul craiovean. „Jucătorul este urmărit de mai mult timp de Universitatea. L-am vrut câteva zile în probe, pentru a-l vedea la lucru, deoarece suma care ni se cere este uriaşă pentru România, aproape 3,5 milioane de dolari. Brazilianul a cerut un salariu de 400.000 de dolari pe an“, susţineau ieri surse apropiate clubului oltean. Conform aceloraşi surse, brazilianul, care se numeşte Rubim Jefferson şi are 22 de ani, a intrat în vizorul lui Adrian Mititelu pe baza recomandărilor primite din partea lui Julius Wobay, care îl ştie de pe vremea când amândoi evoluau în Cipru. Conform statisticilor, Jefferson a evoluat la Ayia Napa, avându-l coechipier pe Tibi Lung. Sezonul trecut, Ayia Napa a retrogradat în liga a doua cipriotă, iar Jefferson, despre care nici internetul nu a auzit prea multe, caută o echipă la care să impresioneze.
Jefferson nu este singura surpriză pe care o pregăteşte Adrian Mititelu, acesta încercând să-l convingă pe Ovidiu Stângă să revină la Universitatea, în staff-ul administrativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII