14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportWest Ham a făcut show cu Derby County

West Ham a făcut show cu Derby County

În etapa a 15-a a campionatului Angliei, West Ham a obţinut o victorie categorică, scor 5-0, pe terenul ultimei clasate în Premier League, Derby County. Pe „Pride Park“, „ciocănarii“, conduşi de pe bancă de Alan Courbishley, au făcut show şi s-au impus graţie golurilor marcate de Lee Bowyer (’42, ’59), Etherington (’51), Jonathan Spector (’54) şi Nolberto Solano (’69). Cea mai bună perioadă a lui West Ham a fost între minutele 51 şi 59, când a marcat de trei ori, profitând de naivitatea fundaşilor nou-promovatei Derby County. Victoria obţinută sâmbătă a propulsat-o pe formaţia din Londra pe locul al nouălea în clasament.

Tot sâmbătă, FC Liverpool, care venea după un succes de răsunet cu 8-0 în Liga Campionilor, s-a prezentat la meciul cu Fulham în versiunea campionat şi a câştigat cu 2-0. Ambele goluri ale „cormoranilor“ au fost marcate în finalul întâlnirii de Fernando Torres (’81) şi Steven Gerrard (’85). Liverpool a egalat-o la puncte pe Chelsea şi ocupa înaintea meciurilor jucate aseară locul al patrulea în clasament.

În cel de-al treilea meci jucat sâmbătă în Premier League, Sunderland şi Newcastle au terminat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 52 prin Higginbotham, iar „coţofenele“ au egalat un sfert de oră mai târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS