6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCernat, Mitu şi Mihalcea au marcat

Cernat, Mitu şi Mihalcea au marcat

Croaţia. Mijlocaşul Florin Cernat a marcat un gol pentru Hajduk Split în meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Medimurje, din etapa a 16-a a campionatului Croaţiei. Cernat a fost titular şi a deschis scorul în minutul 18.

Ucraina. Mijlocaşul Marius Mitu a marcat sâmbătă unicul gol al formaţiei Metalurg Doneţk în partida pierdută, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în faţa echipei Arsenal Kiev, în etapa a 16-a, prima a returului campionatului Ucrainei. Mitu a fost rezervă şi a fost trimis în teren în minutul 46, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, el reducând din diferenţă în minutul 66. Mitu a primit şi un cartonaş galben, în minutul 50. 

Cipru. Atacantul Adrian Mihalcea a marcat pentru Aris Limassol sâmbătă, în meciul pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei APOP Kinyras Peyias, în etapa a 9-a a campionatului Ciprului, joc ce a prilejuit debutul antrenorului Mihai Stoichiţă pe banca tehnică a gazdelor. Mihalcea, care este coechipier la Aris cu Mihai Stere, Laurenţiu Diniţă şi Ciprian Mozacu, a deschis scorul în minutul 22, din penalti, însă oaspeţii au marcat prin Silva (’44) şi Vasconselos (’70). În alt meci din Cipru, Apollon Limassol, formaţie la care sunt legitimaţi Bogdan Andone şi Adrian Iencsi, a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa AEK Larnaca. 

Turcia. Giani Kiriţă şi Daniel Pancu au fost titulari la echipele lor, Ankaragucu, respectiv Bursaspor, în meciurile pe care acestea le-au disputat sâmbătă, în etapa a 12-a a campionatului Turciei. Kiriţă a evoluat pe toată durata partidei câştigate de Ankaragucu, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Gaziantepspor. Daniel Pancu a jucat până în minutul 72 al meciului pe care Bursaspor l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Vestel Manisaspor. Pancu a fost schimbat cu Sinan.  

Scoţia. Atacantul Marius Niculae a fost rezervă la Inverness, în etapa a 13-a a campionatului Scoţiei, la meciul pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, în faţa formaţiei Motherwell. Niculae a fost trimis în teren în minutul 75, în locul lui Wyness. 

Italia. Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu a fost integralist la Piacenza în meciul câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Ravenna, în etapa a 14-a din liga a doua italiană. Tot în Serie B, Sorin Paraschiv a fost rezervă la Rimini, în meciul de pe teren propriu cu Cesena, scor 4-1. 

Ungaria. În etapa a 14-a a campionatului Ungariei, formaţia Nyiregyhaza, cu portarul Filip Lăzăreanu şi jucătorii Claudiu Cornaci şi Marius Sava titulari, a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Honved Budapesta. Marius Sava a fost înlocuit în minutul 75, în timp ce Szabolcs Perenyi şi Tibor Moldovan nu au fost folosiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS