5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii luptă pentru supravieţuire

Gorjenii luptă pentru supravieţuire

Jocul cu FC Vaslui de pe „Municipal“ este o adevărată finală pentru elevii lui Eugen Neagoe, care nu concep alt rezultat decât victoria.

După opt etape în care nu a obţinut decât un punct, Pandurii Târgu Jiu îşi doreşte victoria cu echipa lui Dorinel Munteanu, FC Vaslui, pentru a evada din zona retrogradării. Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, consideră că jocul cu Vaslui este o adevărată finală pentru formaţia sa, care trebuie să dovedească faptul că are o valoare superioară locului ocupat în prezent în clasament. „Urmează o partidă foarte importantă pentru noi, ca o finală de campionat sau de cupă. De acum înainte orice punct va fi foarte important. Sper ca vineri, în urma unui joc bun, cele trei puncte să ne revină nouă şi să părăsim această zonă, care nu este pentru noi. Cred că jocul echipei a demonstrat că altul este locul nostru în campionat, nu în zona retrogradării. Sunt convins că lucrurile vor sta bine pentru noi şi vineri vom scăpa de aceste ghinioane care ne-au urmărit în ultimele partide“, a declarat Neagoe.
Gruparea gorjeană nu a reuşit încă să învingă Vasluiul lui Porumboiu în Liga I, „Geană“ fiind convins că trupa sa are puterea să obţină cele trei puncte. „Ne dorim să obţinem prima victorie împotriva Vasluiului în Liga I. Avem puterea să învingem, dar pentru aceasta ar trebui să facem tot ce depinde de noi să obţinem punctele pentru a evada din această zonă care nu ne face onoare“, a spus Neagoe.

Nu-i sperie Ljubinkovic

FC Vaslui nu este o echipă de top în ciuda parcursului bun din acest sezon, consideră Eugen Neagoe. Acesta nu este interesat dacă va evolua sau nu omologul său Dorinel Munteanu şi nici nu va ordona un marcaj special la golgheterul Ligii I, Mako Ljubinkovic, dorind ca echipa sa să-şi impună jocul pe „Municipal“. „Vasluiul este o echipă bună, dovadă stau rezultatele din acest campionat, dar nu este invincibilă. Nu este o echipă de primele patru locuri. Nu are importanţă dacă va juca sau nu Dorinel Munteanu, important este cum vom juca noi. Sper să ne impunem jocul. Nu luăm în calcul altă variantă decât victoria“, a declarat „Geană“.
Căpitanul Alin Rus, în schimb, îl apreciază pe cel mai bun marcator al campionatului, un jucător care poate face diferenţa. „Vasluiul este o echipă bună, bine aşezată în teren, cu un jucător care poate decide de unul singur un meci, dar sperăm să luăm cele trei puncte“, a spus şi Rus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS