8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova cere daune de un leu

Craiova cere daune de un leu

Comisia de Disciplină a FRF a decis ieri să respingă memoriul depus de Poli Timişoara împotriva Universităţii Craiova şi a portarului Mircea Bornescu, căruia i-a contestat dreptul de joc la meciul direct de acum două etape, încheiat cu victoria Ştiinţei, cu scorul de 2-1. Comisia a considerat nefondată contestaţia bănăţenilor, iar Vlad Roşca, managerul sportiv al alb-albaştrilor, care a reprezentat Universitatea la federaţie, a solicitat celor de la Poli daune morale în valoare de un leu, „pentru că am fost pus degeaba pe drumuri“.
Bornescu nu poate însă respira uşurat, astăzi urmând să se judece recursul depus de Gloria Bistriţa împotriva sa, portarul craiovean accidentându-l grav pe atacantul echipei lui Sabău, Cristi Coroian, la meciul direct disputat pe 5 octombrie. Clubul condus de Jean Pădureanu cere suspendarea lui „Jose“ pe o perioadă cuprinsă între 16 şi 24 de etape, după ce Comisia de Apel i-a redus pedeapsa de la şase etape la una singură.
Comisia de Disciplină a judecat ieri şi litigiul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova, legat de încasările de la partida din cadrul şaisprezecimilor Cupei României, joc disputat la Târgu Jiu şi câştigat cu 1-0 de trupa lui Neagoe. După ce au analizat actele, oficialii FRF au obligat gruparea gorjeană să achite Ştiinţei suma de 5.000 de lei, reprezentând jumătate din profitul realizat.
Asta, cu toate că diriguitorii pandurilor anunţaseră că suma rămasă după scăderea tuturor cheltuielilor a fost de 4.000 lei, iar banii îi vor da abia după ce vor primi premiul promis în urma câştigării unei competiţii organizate acum câţiva ani de Mititelu şi ziarul pe care îl patronează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS