12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGală Local Kombat la Severin

Gală Local Kombat la Severin

După ce în urmă cu o săptămână Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin a găzduit „Trofeul Carpaţi“ la handbal masculin, mâine seară, acelaşi complex sportiv va găzdui supergala Local Kombat „Porţile de fier“, după o pauză de cinci luni. Considerată cea mai periculoasă gală de până acum, Local Kombat „Porţile de fier“ pregăteşte un spectacol de zile mari şi aduce în prim-plan lupte care mai de care mai interesante. Fiecare dintre sportivii români va întâlni un luptător K1. „Moartea din Carpaţi“, Daniel Moroşanu, îl va înfrunta pe luptătorul din Belarus Serghei Gur, iar „Pitbullul“ Ionuţ Atodiresei va lupta cu bulgarul Bojan Dimitrov.
Olandezul Mourad Bouzidi, bătut de Ghiţă la Bucureşti, vine la Turnu Severin să-i facă galerie românului. Ghiţă nu concepe să piardă în faţa lui Phillips şi îşi face deja planuri de viitor. Meciurile vor fi transmise mâine seară, de la ora 22.00, în direct la Pro TV, iar competiţia va fi retransmisă ulterior de Eurosport în peste 60 de ţări. Preţul unui tichet la tribune este de 30 de lei, iar accesul în jurul ringului, 100 de lei. Azi, de la ora 14.30, va avea loc cântarul oficial.
Cea de a 27-a gală organizată de Eduard Irimia are următorul program: Daniel Ghiţă – James Phillips (Germania), Cătălin Moroşanu – Serghei Gur (Belarus), Nicu Dascălu – Christo Nicolau (Cipru), Ionuţ Atodiresei – Bojan Dimitrov (Bulgaria), Andrei Buda – Patrick Rizzone (Franţa), Raul Cătinaş – Kisz Balasz (Ungaria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS