11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

iker
Felicitări lui Napoli pentru cum a abordat meciul. Băieţii au aplicat excelent jocul la ofsaid impus de italian. La 1-1, nu a schimbat partitura şi a mers în continuare pe atac.

bogdan
Napoli, pune bătaia pe ei, că ai văzut că joacă şi fotbal când vor. Hai să-i batem pe câini după atâţia ani de suferinţă. Hai, Ştiinţa!

albu dumitru
Victoria asta ne e necesară mai mult decât aerul. Mai ales pentru acel 4-0 repurtat de dinamovişti în 2006, când Ganea rânjea diabolic după fiecare gol pe care-l marca Universităţii. Uitase, săracul, că aici la Craiova a fost iubit mai mult decât oriunde şi a mâncat o pâine. Aşa e când ţi se urcă la cap. Îţi pierzi „uzul raţiunii“. Şi mai e ceva: Dinamo nu mai e cea din 2006 când făcea pârtie în campionat. A fugit puiul cu aţa. Cu determinare, calm şi ambiţie, Craiova îi poate pune pe câini cu botul pe labe. Musai trebuie învăţaţi ce e respectul!

samy seattle
Am văzut cu toţii că se poate dacă există dorinţă şi dăruire pe teren. Felicitări băieţilor, care au jucat cu îndârjire şi determinare până la ultimul strop de energie încununat de fluierul arbitrului. Am spus-o şi înainte de meci că va fi tare greu să ne impunem în faţa Timişoarei.

relu
Nu vreau să mă hazardez, dar chiar mi-a plăcut cum au jucat ai noştri. Oare de ce nu joacă aşa mereu? Dacă învingem şi pe Dinamo şi scoatem măcar un egal în Ghencea, ne descătuşăm.

razvan
Echipa s-a mişcat bine, dar sper ca la meciul cu căţeii să nu fie trimis iar vreun arbitru ca Teddy Crăciunescu! Totuşi, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Felicitări, Costea, superjucător. Despre Napoli, ce să zic, hai să mai aşteptăm un pic să vedem exact ce poate.

mariusB
Dănănae, Tănasă, Baird, Prepeliţă nu joacă aproape nimic meci de meci. Iar Săceanu ar trebui să se mai antreneze şi pentru pase simple de cinci metri, nu numai pentru tackling-uri. Am făcut cel mai bun meci din campionatul ăsta şi sper ca sâmbătă să nu fie ca în fiecare an, să ne ducem la stadion cu speranţe măreţe şi să ne întoarcem cu lacrimi în ochi.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII