6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRegal de dans sportiv în Bănie

Regal de dans sportiv în Bănie

Sala Sporturilor din Craiova a găzduit concursul naţional de dans „Cupa Olteniei“, eveniment organizat duminică de clubul „Patricia Dance“, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Direcţia Judeţeană pentru Sport.
120 de perechi de dansatori de la cluburi din toată ţara s-au întrecut la 13 categorii, arătându-şi talentul şi măiestria. Spectatorii prezenţi au admirat rochiile dansatoarelor, majoritatea decorate cu cristale Swarovski, şi s-au delectat cu figurile de dans executate de participanţi.
Dansatorii de la clubul organizator, „Patricia Dance“, au reuşit să urce pe podium de trei ori. Perechea Ana Maria Dîrman şi Lucian Velica a obţinut două locuri doi, la categoria 12-13 ani, la open basic standard şi open basic latino, iar Patricia şi Fabian Popescu au ocupat locul trei la open basic latino, categoria 16-35 de ani, şi locul cinci la open basic. În afară de „Patricia Dance“, din Craiova au mai participat la „Cupa Olteniei“ dansatori de la cluburile „Gala Dance“, „Viva Dance“ şi „Papillon“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS