10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie neconvingătoare

Victorie neconvingătoare

Amical

Pandurii – CSM Sebeş 3-1

Stadion „Municipal“, spectatori: 500.

Au marcat: Jackson ’43, Rus ’61, Vintilescu ’78 / Ciucă ’21.

Pandurii: Dossey – Popete, Rusu, Chibulcutean, Jackson – M. Voicu, Stângă, Vătavu, Dedu, Iordache – Stromajer. Au mai evoluat: Bălăeţ – Mândrean, Rus, I. Dragomir, Orac, L. Mihai, Piţurcă, Vintilescu. Antrenor: Eugen Neagoe.

Condusă pe „Municipal“ de liderul seriei a V-a din Liga a III-a, CSM Sebeş, Pandurii Târgu Jiu a întors rezultatul, reuşind să câştige graţie golurilor lui Jackson, Rus şi Vintilescu. Neagoe şi-a imaginat în prima repriză că are în faţă campioana Dinamo şi a apelat la acelaşi sistem de joc utilizat şi cu CFR Cluj, 4-5-1. Cu o apărare schimbată în proporţie de 75 la sută, „noutăţile“ Popete, Rusu şi Jackson alături de Chibulcutean, gorjenii au dat dovadă de fragilitate în compartimentul defensiv, Ciucă reuşind să deschidă scorul în minutul 21, printr-o execuţie de excepţie. Pandurii s-au putut bucura de posesia balonului, însă nu au găsit şi culoare spre poarta lui Stănilă. Egalarea a venit în urma unei combinaţii din lovitură liberă utilizată excesiv de echipa lui Neagoe fără succes în Liga I. Stângă – Stromajer – Jackson a fost traseul balonului, ultimul învingându-l pe Stănilă la colţul scurt.

„Geană“ a schimbat regia în partea a doua, utilizând un 4-3-1-2 în care Liviu Mihai a fost servantul din spatele vârfurilor Piţurcă şi Vintilescu. Mihai a găsit trasee de pasare inedite, dovedind că poate fi o soluţie şi pe acest post. În ciuda celor patru jucători cu profil ofensiv din teren, desprinderea a venit de la fundaşul Alin Rus, care a marcat cu capul la colţul lung în urma unei lovituri de colţ. Pe final, Vintilescu a speculat o greşeală a portarului Lancrăjan stabilind scorul final, 3-1.

Montarea stâlpilor instalaţiei de nocturnă a fost mai atrăgătoare pentru puţinii spectatori din tribună decât prestaţia jucătorilor lui Neagoe, care continuă evoluţiile fără substanţă, chiar dacă scorul final le-a fost favorabil. În perioada următoare, Luxten va monta generatoarele de rezervă şi panoul de comandă, şi, probabil, primul joc în nocturnă de pe stadionul „Municipal“ va fi cel cu FC Vaslui din etapa a XV-a a Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS