12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞase străini din Liga I, în preliminariile CE 2008

Şase străini din Liga I, în preliminariile CE 2008

Atacantul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Frunză, a marcat singurul gol al naţionalei Moldovei în remiza cu naţionala Turciei, scor 1-1, în Grupa C a preliminariilor Campionatului European.
Frunză a deschis scorul în minutul 11 şi a fost înlocuit în minutul 86, cu Denis Calincov. Celălalt jucător moldovean legitimat în Liga I, Denis Zmeu, a fost şi el titular în partida cu turcii şi a fost schimbat în minutul 67 de selecţionerul Igor Dobrovolsky.
Artavazd Karmian de la Poli Timişoara a fost integralist în meciul în care echipa naţională a Armeniei a reuşit surpriza Grupei A, obţinând o remiză în faţa Serbiei, scor 0-0, pe teren propriu. Tot la armeni, Romik Haciatrian, de la Universitatea Cluj, a fost introdus pe teren în minutul 70, înlocuindu-l pe Voskanyan.
Portarul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Adnan Guso, a fost titular în meciul pe care naţionala Bosniei l-a pierdut, în deplasare, scor 2-3, contra Greciei. Deşi a încasat trei goluri, Guso a avut o evoluţie bună, salvându-şi echipa în mai multe rânduri.
Alt jucător de la Poli Timişoara, atacantul Dejan Rusic, a început ca rezervă meciul pe care Slovenia l-a jucat pe teren propriu, cu Albania, scor 0-0, şi a fost introdus pe teren în minutul 61, când l-a înlocuit pe Novakovic.
Deniss Romanovs, rezerva lui Lobonţ de la Dinamo, a fost rezervă şi la echipa naţională a Letoniei, în meciul câştigat în Islanda, scor 4-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS