14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Universitatea, la prima înfrângere

SCM Universitatea, la prima înfrângere

Ziua de 13 octombrie a fost cu noroc doar pentru voleibaliştii din Bănie. Elevii lui Dan Pascu au continuat seria succeselor, în timp ce echipa feminină a suferit primul eşec din campionat.

Echipa masculină de volei SCM Universitatea Craiova a obţinut sâmbătă a patra victorie consecutivă din acest sezon, câştigând cu scorul de 3-0 (22, 13, 17) partida din deplasare cu CSS Bega Timişoara. Jucătorii pregătiţi de Dan Pascu şi Alex Cozma nu au avut probleme să câştige meciul în faţa unei formaţii care nu înregistrase decât o victorie în trei runde. După cum o arată şi scorul, primul set a fost mai echilibrat.

„Într-adevăr, în primul set, adversarul ne-a pus probleme, dar am forţat pe final şi am reuşit să-l câştigăm. În următoarele două seturi nu am mai avut probleme. Dacă la ei acasă i-am bătut cu 3-0, în retur nici nu mă gândesc că ne vor pune vreo problemă timişorenii“, a concluzionat antrenorul principal al oltenilor, Dan Pascu. SCM – Universitatea Craiova a evoluat în formula: Teleleu, Cotoranu, Ghionea, Blaga, Bîrzu, Prunişoară, Păuneaţă – libero. Au mai intrat: Popescu şi Marciu.

Înfiinţată în această vară, echipa craioveană a avut un start de campionat foarte bun, cu victorii pe linie. Antrenorul Dan Pascu spune că greul abia acum începe, având în vedere adversarii din următoarele partide: „Jucăm cu Agronomia CSS CFR Bucureşti, apoi cu Braşovul şi Rapid Bucureşti, trei echipe puternice, care ne vor pune probleme mult mai mari decât adversarii anteriori. Pot spune că am avut noroc la tragerea la sorţi, pentru că am întâlnit la început adversari mai accesibili, care ne-au permis să ne omogenizăm echipa din mers“.

Craiovencele, bătute din serviciu

 

Echipa feminină de volei de la SCM – Universitatea Craiova nu au mai continuat şirul victoriilor, suferind sâmbătă primul eşec din acest campionat. Elevele lui Adrian Cotoranu şi Puşa Dina au fost învinse, tot în deplasare, de CSM CSS Danubiu Deltacons Tulcea, în trei seturi (23, 25, 20). Principalul atu al voleibalistelor din Tulcea a fost serviciul.

„Partida s-a jucat în Sala Polivalentă, una mult mai mare decât Sala Sporturilor din Craiova. Jucătoarele din Tulcea serveau foarte departe, iar multe mingi au picat pe ultima jumătate de metru din terenul nostru. Noi am greşit şi la atac, şi la preluare. Nu am prins o zi prea bună, dar pot spune că, aşa cum am pierdut primele două seturi, la fel de bine le puteam câştiga“, a declarat după joc tehnicianul craiovean Adrian Cotoranu. Acesta a trimis în teren următoarea formaţie: Paraschiv, Simovici, Calefariu, Smarandache, Guţă, Angheluţ. Solcan – libero. Au mai jucat: Moruntale, Clincea, Udubaşa, Sticlaru. În etapa a cincea, formaţia craioveană urmează să joace cu MCV Târgovişte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU