10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta, invincibilă acasă

FC Drobeta, invincibilă acasă

Liga a II-a

FC Drobeta – FCM Târgovişte 4-0

Stadion „Municipal“, spectatori: 600.

Au marcat: Ivan ‘1, ’45, Epure ’71, Bucă ’84.

FC Drobeta: Munteanu – Mitici, Amzucu, Dicu (’47, Iguro), Trofin – Poenaru (’49, Bucă), Moutinho, I. Păun, Epure – Jenaru (’73, Poiană), Ivan. Antrenor: Marian Bucurescu.

FCM Târgovişte: Lunescu – Ţermure, Panait, Tîrcă – B. Popescu (’66, Niţă), Câţă, Enescu (’52, Păştin), A. Neca, Dinu – Drăgan (’74, Anton), M. Ionică. Antrenor: Adrian Matei.

Cartonaş roşu: Niţă (’79).

Au arbitrat: C. Buşi – D. Demetrescu, Fl. Păunescu.

Şi în partida cu FCM Târgovişte, de sâmbătă, severinenii au arătat că sunt invincibili pe teren propriu. Jocul a început practic de la 1-0, fiindcă, la prima fază de atac, în secunda 15, atacantul Ivan a profitat de neatenţia fundaşilor adverşi. Până la pauză, elevii profesorului Marian Bucurescu şi-au creat mai multe ocazii de gol, cel care avea să mai înscrie fiind acelaşi Ivan, servit excelent de Păun, în minutul 41. Repriza secundă a fost tot la discreţia gazdelor, care au mai punctat de două ori, prin reuşitele juniorului Epure, şi a mijlocaşului Bucă, acesta din urmă driblând inclusiv pe portarul Lunescu.

Oaspeţii aveau să se remarce prin încercările lui Câţa, care a avut ghinion în două rânduri, şuturile lui întâlnind bara. Remarcat s-a făcut şi nou-intratul Niţă, care a văzut direct cartonaşul roşu, la 13 minute de la intrarea în teren, pentru fault. „Sunt mulţumit de rezultat, jucătorii au respectat indicaţiile tactice primite, iar rezultatul este pe măsura jocului prestat astăzi“, a afirmat după meci antrenorul severinean Bucurescu. FC Drobeta a arătat încă o dată că este o echipă redutabilă pe teren propriu, dar pentru a emite pretenţii în liga secundă trebuie să obţină puncte şi din deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU