13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu trecut şi de mureşence

Au trecut şi de mureşence

Handbalistele de la Sport Club Municipal (SCM) Craiova le-au făcut o nouă bucurie susţinătorilor, reuşind să învingă, sâmbătă, pe teren propriu, pe Transilvania Târgu Mureş cu scorul de 32-27 (10-11). Ca şi în meciurile anterioare, Victorina Bora a fost jucătoarea care a tras echipa după ea, înscriind nouă goluri. Profesorul Gheorghe Sbora a spus că meritul victoriei aparţine întregii echipe: „Toate au contribuit la acest succes. Am jucat slab în prima parte, nu ne-am adaptat la posibilităţile de joc ale adversarului, dar în repriza a doua ne-am revenit. Ne aşteaptă un meci greu, cu echipa din Slatina“.

Profesorul Sbora a trimis în teren următoarele jucătoare: Lăzeanu, Ianculescu (portari), M. Rădoi (2 goluri), V. Bora (9), E. Nicu (2), L. Pop (3), Epure, Ţăcălie, Manolescu (1), Ţichelea, Nicola, A. Bădiţă, Opriţescu (7), E. Bădiţă (6).

 

Slatina, nucă prea tare pentru DWAR

 

Cealaltă divizionară A craioveană, DWAR, a pierdut, pe teren propriu, scor 32-27 (17-13), în faţa formaţiei KZN Slatina.

Antrenorul Constantin Tosum a mizat în acest joc pe următoarele jucătoare: M. Rădulescu, Prună (portari), E. Sârbu, Momârlean (3 goluri), Poşchină, Bîrcină (8), Isfan (5), Năstase (4), R. Rădulescu, I. Sîrbu (3), Chirea, Ioviţă (4), Badea, Sorcoi.

„Un rezultat normal, având în vedere că echipa din Slatina, formată din foste campioane la junioare, speră la promovare, cu şanse mari“, a concluzionat Tosum, care ocupă şi funcţia de antrenor secund la naţionala de tineret a României.

În al treilea meci al rundei, Milostars Drobeta Turnu Severin a învins cu scorul de 28-19 pe Transilvania Târgu Mureş. În etapa a şasea, ambele formaţii din Bănie vor juca în deplasare: SCM la KZN Slatina, iar DWAR, cu Transilvania Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII