3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe poate fi agentul 007

Neagoe poate fi agentul 007

Preşedintele gorjenilor a anunţat că îi garantează postul de antrenor principal lui Eugen Neagoe, chiar dacă echipa Pandurii Târgu Jiu va contabiliza şapte înfrângeri consecutive.

Chiar dacă pandurii nu au obţinut nici măcar un punct în ultimele patru etape ale Ligii I, antrenorul Eugen Neagoe (foto) nu are motive să-şi simtă postul ameninţat. „Geană“ poate pregăti fără presiune şi următoarele trei jocuri ale echipei Pandurii, cu Dinamo şi Rapid, acasă şi cu Unirea Urziceni, în deplasare, tehnicianul primind în continuare credit din partea preşedintelui Marin Condescu, indiferent de rezultatele acestor întâlniri. Nu de aceeaşi clemenţă au beneficiat Emil Săndoi, debarcat în sezonul 2005-2006 după patru insuccese la rând, şi nici Viorel Hizo, care a fost demis în 2006 pentru că pandurii acumulaseră patru puncte în primele opt etape ale returului. „Postul lui Eugen Neagoe nu este în pericol, chiar dacă are patru înfrângeri consecutive. Este altă situaţie acum. Când a plecat Săndoi, echipa nu avea nici un punct. Nici la şapte înfrângeri nu va fi dat afară Neagoe, pentru că echipa joacă acum. Şi suntem pe locul 12, cu puţine şanse să picăm mai jos de acolo, chiar dacă nu mai câştigăm cu acest program greu“, a declarat Condescu.

„Şocul să se producă la atacanţi“

Şeful grupării gorjene pare să fi identificat cauzele lipsei de rezultate din ultimul timp. Ineficienţa atacanţilor stă la baza declinului echipei lui Neagoe, jocul fiind mulţumitor. Condescu este convins că formaţia Pandurii Târgu Jiu nu va retrograda, pauza competiţională fiind un sfetnic bun pentru trupa sa.
„Nu se pune problema retrogradării. Am tratat superficial cele trei jocuri accesibile cu Ceahlăul, Farul şi Poli Iaşi, iar cu CFR Cluj am jucat bine, dar am pierdut. Echipa se exprimă bine în teren şi nu este nevoie de un şoc pe banca tehnică. Şocul trebuie să se producă în mintea atacanţilor. Degeaba ducem mingea în careul advers, dacă nu dăm gol. Avem suficienţi atacanţi, dar trebuie să şi înscriem. Sunt convins că ne vom reveni după această pauză“, a susţinut Condescu. Acesta va onora invitaţia lui Gică Popescu de a asista la meciul dintre România, reprezentată de „Generaţia de Aur“ şi „Portocala Mecanică“, joc programat mâine, la Cluj, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“. Evenimentul ce se va desfăşura sub titulatura „Stele în iarbă“ are scop caritabil, Condescu urmând să doneze şi o sumă de bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU