24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNiţulescu, supărat pe jucători

Niţulescu, supărat pe jucători

FC Caracal pare să mai iasă din pasa proastă. Formaţia pregătită de Nae Ungureanu a suferit sâmbătă un nou eşec, al şaselea din campionat, în faţa celor de la Mureşul Deva (scor 0-1), rămânând singura formaţie din serie care nu a cunoscut gustul victoriei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Biţiş (’60). Oltenii au evoluat în formula Zdrîncă – Ignat, D. Mihai, Militaru, Bertea – Vîrlan (’74, Sandu), Răducu (’70, Aria), Năuiu, Firţulescu – Koko Emanuel (’46, Stemat), Jaber.
Jean Niţulescu, preşedintele grupării din „Oraşul Minunilor“, a vorbit despre partida cu Mureşul Deva: „Noi am avut mai multe ocazii, dar, rând pe rând, Jaber şi Daniel Mihai au ratat din poziţii aproape perfecte“. Mai mult decât înfrângerea, pe Niţulescu l-a deranjat atitudinea jucătorilor: „Nu există determinare din partea lor. Mulţi dintre cei veniţi la începutul acestui sezon, de la care ne aşteptam să ajute echipa, au dezamăgit. Cu excepţia lui Bertea, Firţulescu şi Năuiu, ceilalţi joacă sub aşteptări. Pe Jaber l-am adus pentru că are calităţi deosebite, dar el are o atitudine necorespunzătoare pe teren. De asemenea, Tudor, care nu a jucat nici un minut în opt meciuri, Stemat şi Vârlan au dezamăgit“, a adăugat preşedintele clubului oltean.
Ieri după-amiază, conducătorii clubului oltean au avut o şedinţă pentru a căuta soluţii de ieşire din impas. „Astăzi (ieri – n.r) ne întâlnim cu primarul şi cu ceilalţi membri ai Consiliului Director. Avem doar două puncte în opt etape şi nu putem dormi. Trebuie să facem ceva“, a mai spus Niţulescu. FC Caracal va juca sâmbătă, în deplasare, cu Liberty Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS