10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVrăjitoarea vine să ne ia punctele

Vrăjitoarea vine să ne ia punctele

Junior la Universitatea Craiova, Bogdan Vrăjitoarea a fost, la seniori, de cele mai multe ori, adversar al Ştiinţei. Aşa se va întâmpla şi mâine. Alături de Daouda, Murgan sau Cristi Bratu, Vrăjitoarea vine cu noua sa echipă, Dacia Mioveni, să realizeze surpriza la Craiova, chiar dacă după ultimele evoluţii ale Ştiinţei, un egal cu Mioveni nu mai poate fi considerat o surpriză.

– Bogdane, care e atmosfera la Mioveni?
– Un pic tensionată, având în vedere situaţia în care ne aflăm. Echipa este nou-pomovată, ocupă locul 15 şi avem nevoie de puncte ca să urcăm în clasament.
– Ce părere ai despre situaţia Craiovei?
– E greu şi, ca şi craiovean, îmi pare rău că Universitatea a ajuns acolo, la coada clasamentului. Din păcate, suntem în luptă directă, iar la meciul de duminică va trebui să uit că am jucat acolo. Din contră, vreau să-i fac pe unii să regrete că au renunţat la mine.
– Înţeleg că vei face tot posibilul să şi marchezi?
– Nu contează dacă voi înscrie eu. Important este ca actuala mea echipă să plece cu puncte de la Craiova. Apoi le voi ţine pumnii craiovenilor.
– Contează că Universitatea a jucat 120 de minute joi, în cupă?
– Nu cred. Craiova are mulţi jucători valoroşi în lot şi, în plus, sunt jucători tineri, care pot să se refacă repede. Dacă era vorba de jucători mai în vârstă poate era o problemă.
– Gigi Neţoiu v-a promis o primă specială etapa trecută, la meciul cu Poli Timişoara. Se vorbea de 100.000 de euro. Ce primă v-a promis acum?
– Deocamdată, nu s-a anunţat nimic, dar cu siguranţă vom avea o primă de joc pentru această dispută. Nu banii ne vor motiva cel mai mult, ci dorinţa de a scoate Dacia din zona periculoasă a clasamentului.
– Ce zic ceilaţi foşti alb-albaştri din lot?
– Sunt pregătiţi pentru această confruntare, aşa cum încearcă să fie la fiecare partidă. Va fi un meci deosebit şi pentru ei şi speră să demonstreze că nu degeaba au îmbrăcat tricoul alb-albastru.
– Cum crezi că te va primi publicul craiovean?
– Nu cred că va avea ceva cu mine. În ultima vreme, am văzut că au ceva de împărţit cu jucătorii craioveni, dar asta nu e treaba mea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU