16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vor să rămână lideri

Vâlcenii vor să rămână lideri

Liga a II-a

CSM Vâlcea
Poli II Timişoara

Stadion „Zăvoi“, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea: Mindileac – Stanca, Vişa, Chirciu, Lungan –  Melcea, Ekwalla, Pasăre, Cercel – Vlăduţi, Vidakovic. Antrenor: Marian Bondrea.
Poli II: Plopeanu – Petruş, Daminuţă, Luchin, Ilici, Coşoveanu, Buda, Danci, Pătraş, Zaluschi, A. Ganea – A. Popa. Antrenor: Iosif Rotariu.
Vor arbitra: M. Drăgănescu – Fl. Hâncă, A. Constantinescu.

Elevii lui Marian Bondrea vor da piept cu „satelitul“ Politehnicii Timişoara, punctele puse în joc fiind râvnite de ambele combatante.

Lidera seriei a II-a, CSM Vâlcea, va evolua astăzi pentru prima dată la propria bază în acest campionat, elevii lui Marian Bondrea urmând să întâlnească în „Zăvoi“ echipa a doua a Politehnicii Timişoara. Pasăre şi compania pornesc din postura de favoriţi la câştigarea celor trei puncte puse în joc, dar vor avea în faţă o echipă hotărâtă să-i „încurce“, gruparea de pe Bega sperând într-un rezultat de egalitate. Este bine ştiut faptul că în acest sezon Poli II va încerca să fie „iepuraşul“ reşiţenilor de la FCM, una din contracandidatele oltenilor la promovarea în primul eşalon. Cele două combatante de astăzi s-au întâlnit şi în sezonul trecut, vâlcenii impunându-se în ambele partide cu un scor identic:          1-0. La Râmnicu Vâlcea, fotbaliştii din Zăvoi i-au salvat pielea antrenorului Costel Pană, care primise un ultimatum de la conducerea clubului. La Timişoara, bănăţenii au marcat golul victoriei în prelungiri, iar Pană şi Rotariu au fost la un pas de bătaie, fiind opriţi în ultimul moment de forţele de ordine.

Lot complet pentru Bondrea

Ca şi în runda precedentă, Marian Bondrea are la dispoziţie întreg lotul de jucători şi poate alcătui unsprezecele ideal. Portarul Mindileac şi juniorul Vlăduţi au avut evoluţii excelente la Lupeni, primul salvând câteva goluri gata făcute, iar cel de-al doilea dând pasa decisivă la prima reuşită, marcând totodată şi pentru 2-0, motiv pentru care este greu de crezut că „Profesorul“ îi va ţine pe bancă. În aceste condiţii, Vlăduţi va face pereche în atac cel mai probabil cu sârbul Vidakovic, iar Ionuţ Cercel, refăcut în totalitate după accidentarea de la Lupeni, va fi urcat în linia de mijloc.
De partea cealaltă, fostul internaţional Iosif Rotariu se va baza pe o echipă cu o medie de vârstă foarte scăzută, Damiluţă fiind singurul nume sonor pe   care-l prezintă în „Zăvoi“ Politehnica Timişoara. Vâlcenii vor juca în această partidă pe prima obişnuită, opt milioane la victorie, în funcţie de randament şi de minutele bifate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS