10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDossey i-a luat faţa lui Guso

Dossey i-a luat faţa lui Guso

Poli Iaşi – Pandurii
Stadion
„Emil Alexandrescu“, duminică, ora 17.00.
Formaţii probabile:
Poli:
Brăneţ – Homei, Onuţ, Kalai, Cr. Munteanu – Silvăşan, Naidin, Sfârlea, Miclea – Pălimaru, Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.
Pandurii: Dossey – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Djapka – Vasilache, Vătavu, Stângă, Orac, Iordache – Stromajer. Antrenor: Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe nu l-a convocat pe portarul bosniac nici pentru meciul din deplasare cu Poli Iaşi, titular fiind anunţat ghanezul Dossey.

„Pandurii“ nu au avut prea mult timp să savureze calificarea în optimile Cupei României. Ieri, gruparea lui Eugen Neagoe a plecat deja spre Iaşi, via Focşani, pentru meciul cu Poli din etapa a IX-a. „Geană“ a deplasat 20 de jucători, marea surpriză fiind neconvocarea lui Adnan Guso. Între Guso şi Neagoe există un conflict, primul fiind deranjat de faptul că tehnicianul i-a reproşat prin presă golul primit cu Farul. „Am evoluat accidentat cu Farul. A fost greşeala mea la gol, dar nici echipa nu a jucat nimic. Au greşit şi portari mari ca Buffon sau Kahn, dar nu am văzut niciunde declaraţia antrenorului care să dea vina pe ei“, a spus Guso. Pe lângă faptul că este supărat pe antrenor, bosniacul s-a certat şi cu preşedintele Marin Condescu, acesta promiţându-i o mărire a contractului în vară pentru a-l convinge să rămână la Târgu Jiu.

„Geană“ are alternative

Antrenorul Eugen Neagoe nu regretă absenţa lui Guso, mai ales că Dossey a apărat foarte bine în meciul cu Universitatea Craiova. „Dossey este un portar foarte bun şi ştiam acest lucru. Nu s-a pus problema vreodată ca eu să renunţ la unul dintre ei, chiar dacă Dossey şi Bălăeţ au apărat mai puţin, dar, în momentul în care au intrat în poartă, şi-au făcut datoria. L-am felicitat pe Dossey pentru că a făcut o partidă foarte bună şi a dat siguranţă echipei. Ştiam care este valoarea lui, dar acum a demonstrat-o şi pentru alţii care poate nu credeau în el. După părerea mea, nu este nici o problemă dacă va apăra Dossey sau Bălăeţ“, a afirmat „Geană“.

Cinci absenţi în Copou

Pe lângă Guso, la Iaşi vor mai absenta Vancea, Păcurar, Adi Popescu, accidentaţi, şi Liviu Mihai, suspendat. Chibulcutean este incert, acesta acuzând probleme medicale în jocul cu Universitatea Craiova, fiind şi înlocuit cu Rusu. „Va fi o oboseală pentru jucătorii noştri la meciul cu Poli Iaşi pentru că va trebui să facem câteva sute de kilometri după acest joc solicitant. Poate unii jucători care au jucat 120 de minute în cupă vor avea probleme. Dacă va fi aşa, nu vor intra de la început şi de aceea am luat 20 de fotbalişti la Iaşi“, a spus „Geană“. Pandurii nu a câştigat niciodată la Iaşi în Liga I, pierzând de două ori la limită, 1-0 şi 2-1, ultima înfrângere fiind cu Eugen Neagoe pe banca tehnică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS