15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Marin, spionul lui Piţurcă

Florin Marin, spionul lui Piţurcă

Florin Marin, antrenorul echipei Dacia Mioveni, va fi „spionul“ selecţionerului Victor Piţurcă la meciul Olanda – Bulgaria, care se va disputa sâmbătă, în preliminariile Campionatului European din 2008.
„În această campanie preliminară am urmărit toate meciurile Bulgariei în care a fost condusă de trei antrenori. Mi-ar fi plăcut să rămână Hristo Stoicikov“, a spus „Flocea“.
Florin Marin a opinat că tricolorii trebuie să-şi asigure calificarea până la ultima partidă din grupă, Bulgaria – România.
„Bulgaria poate fi o adversară periculoasă. Părerea mea este că vom avea mari probleme dacă înaintea ultimului meci din grupă, Bulgaria – România, vom avea nevoie de punct sau puncte“, a menţionat tehnicianul Daciei Mioveni.
Florin Marin a afirmat că reprezentanţii Belarusului sunt supăraţi pe România din cauza unui arbitru care i-ar fi dezavantajat la un meci de tineret. „La nivel de federaţie, bieloruşii au o mare supărere pe noi, pentru că un arbitru român, căruia nu-i dau numele, i-a dezavantajat în mod flgrant la un meci internaţional de tineret. Şi oamenii vor să se răzbune. De aceea ne va fi extrem de greu“, a dezvăluit Florin Marin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS