10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmil Săndoi este precaut

Emil Săndoi este precaut

Tehnicianul tricolorilor mici ia în serios confruntarea de marţi cu Bosnia, echipă pe care o consideră capabilă să producă surprize în grupa preliminară de calificare la CE 2009.

Naţionala de tineret a României va intra de mâine în cantonament centralizat la Băile Govora, în vederea meciului de marţi cu Bosnia, din Zăvoi, al treilea din preliminariile Campionatului European Under 21. Tricolorii se află pe primul loc în grupa zece de calificare, cu patru puncte, după egalul cu Franţa (1-1) şi victoria cu Malta (1-0), însă Emil Săndoi este precaut. „Bosnia a făcut un 3-3 cu Croaţia, care este o forţă. Această echipă, dacă nu este tratată cu toată atenţia, ne poate provoca surprize“, a precizat tehnicianul craiovean, care a ales Râmnicu Vâlcea ca loc de disputare a partidei în speranţa că stadionul din Zăvoi va fi plin.
Govora nu-i este necunoscută lui Săndoi, fostul internaţional efectuând în staţiunea vâlceană cantonamente pe vremea când era antrenor la Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu. Keşeru şi compania se vor antrena şi astăzi pe stadionul „Lia Manoliu“, după care se va pleca spre Vâlcea, vineri fiind prevăzut un amical cu echipa a doua a CS Municipal. 

Ne gândim doar la victorie

Ultimul rezultat al naţionalei de tineret, 1-1 în amicalul cu Anglia, le dă încredere tricolorilor, pe moralul bun al elevilor săi mizând şi Emil Săndoi. „Este primul joc oficial din această toamnă şi ar trebui să avem un moral bun după meciul cu Anglia. Venim şi după cele două jocuri oficiale, cu Franţa şi Malta, în care nu am pierdut, şi nu cred că ar trebui să ne gândim decât la victorie, la cele trei puncte, care ne-ar putea menţine în lupta pentru calificare. Băieţii au fost montaţi pentru jocul cu Anglia şi sper să fie la fel şi la meciul cu Bosnia. Ar fi păcat să nu continuăm cu un succes, pentru că este un drum bun pe care l-am început în urmă cu un an. La această echipă s-a format un nucleu de bază, după meciurile cu Franţa şi Anglia, şi în jurul acestui nucleu vom încerca formarea echipei“, a afirmat selecţionerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS