10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRespectăm Universitatea Craiova

Respectăm Universitatea Craiova

– Credeţi că Rapid ar putea avea probleme în faţa Universităţii?
– Este o partidă dificilă. Întotdeauna, indiferent de situaţia din clasament a celor două echipe, între Rapid şi Craiova au fost jocuri pe muchie de cuţit, fără să se ştie dinainte învingătorul. Şi meciul de acum va fi la fel. Noi respectăm Craiova pentru că reprezintă o forţă în fotbal. Luăm meciul ca atare, dar nu ne putem permite să pierdem puncte.
– Şi Craiova are mare nevoie de puncte, oltenii venind în Giuleşti pentru a nu pierde…
– Am spus-o, respectăm Universitatea Craiova, dar vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga această partidă cu oltenii. Suntem convinşi că, într-adevăr, aşa cum spuneţi, Craiova vine în Giuleşti cu altă determinare. Mai ales după eşecurile astea şi după schimbarea de antrenor, înţeleg că oltenii vin cu această dorinţă de a face un rezultat bun… Cu alte cuvinte, suntem conştienţi că meciul va fi greu, dar asta-i situaţia.
– În opinia dumneavoastră, Universitatea Craiova este de locul 14, pe care-l ocupă momentan?
– Am urmărit câteva meciuri ale Craiovei la TV. Sunt mirat de rezultatele oltenilor din ultimele patru etape, soldate cu patru înfrângeri. A avut acel început de campionat foarte bun, 4-0 cu Farul. Chiar ziceam că Universitatea Craiova va fi o echipă care va pune mari probleme în acest sezon. A urmat însă o cădere inexplicabilă.
– Ce credeţi că s-ar fi putut întâmpla?
– Nu pot eu să comentez, nu cunosc problemele Craiovei şi, fără supărare, nici nu mă interesează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII