10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi rezolvă problema licenţei

Săndoi rezolvă problema licenţei

Craiova l-a nominalizat ieri la FRF pe Emil Săndoi, posesor al licenţei PRO, consilier tehnic al Ştiinţei.

Cum nici unul dintre cei trei antrenori ai Universităţii, Florin Cioroianu, Daniel Mogoşanu şi Ştefan Crişan, nu are licenţă PRO, clubul din Bănie a fost obligat să găsească o soluţie pentru a suplini absenţa din staff-ul oltean a unui tehnician cu această categorie, obligatorie pentru formaţiile din prima ligă, iar ultimatumul dat de FRF a expirat ieri. Neoficial, s-a vorbit că în cărţi ar fi Sorin Cîrţu, Emil Săndoi (foto), Dan Firiţeanu şi Mihai Stoichiţă, toţi posesori ai licenţei PRO.

Surse care se pretind a fi informate au susţinut încă de miercuri că, după refuzul lui Sorin Cîrţu, în pole-position ar fi Emil Săndoi, informaţie negată însă miercuri de „Sandy“.

Ieri, directorul Şcolii Federale de Antrenori de pe lângă FRF, Mircea Rădulescu, a lămurit situaţia legalităţii colectivului tehnic de la Craiova. „FC Universitatea a prezentat astăzi (ieri – n.r.) la FRF un contract spre avizare, cu Emil Săndoi pentru funcţia de consilier tehnic al echipei. Acum totul este OK“, a punctat „Riciu“.

Mircea Rădulescu a fost desemnat de FRF să urmărească săptămâna viitoare un amical care ne interesează, Elveţia – Olanda. Meciul se va desfăşura la Geneva. Reamintim, naţionala batavilor este principala contracandidată a României la şefia Grupei G pentru Campionatul European din 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS