14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho debutează cu Poli Iaşi

Mourinho debutează cu Poli Iaşi

Liga I programează astăzi două meciuri din cadrul etapei a 4-a, primul dintre acestea fiind cel de la Urziceni, dintre echipa locală Unirea şi Poli Timişoara. Echipa de pe Bega porneşte favorită, însă cu siguranţă gazdele vor face tot posibilul pentru a obţine un rezultat favorabil.

În cel de-al doilea meci se întâlnesc Poli Iaşi şi Gloria Buzău, fiind meciul în care Ştefan Stoica va reveni în Liga I ca antrenor. Fostul tehnician al Ştiinţei a semnat cu echipa buzoiană şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

„Am venit la Gloria Buzău pentru că pare o echipă interesantă şi mi-a plăcut întotdeauna să joc cu mulţi spectatori în tribună. Am fost învăţat cu asta şi am antrenat numai echipe care aveau foarte mulţi spectatori la meciuri. Gloria Buzău este o formaţie care vrea să facă o figură frumoasă în fotbalul românesc, iar clubul este foarte bine organizat. Vom avea mult de lucru, pentru că în fotbal nu te poţi relaxa şi în fiecare zi trebuie să munceşti şi să vii cu ceva nou. Cred că ştiu ce îi lipseşte Gloriei în acest moment“, a anunţat „Mourinho“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS