10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiul milanez, în etapa a 17-a

Derbiul milanez, în etapa a 17-a

Campioana Italiei, Internazionale Milano, noua echipă a căpitanului tricolorilor, Cristian Chivu, va juca tradiţionalul derbi cu concitadina AC Milan cu doar două zile înainte de Crăciun, în etapa a 17-a, conform tragerii la sorţi efectuate marţi. Imediat după această rundă, Serie A va intra într-o vacanţă de două săptămâni.
În prima etapă, programată pe 26 august, Fiorentina, echipa la care evoluează atacantul român Adrian Mutu, joacă pe teren propriu cu Empoli, Internazionale primeşte replica lui Udinese, Juventus, revenită în prima ligă după un an de Serie B, joacă şi ea în faţa propriilor suporteri, cu Livorno, iar AS Roma, grupare care l-a transferat pe românul Adrian Piţ de la Bellinzona (Elveţia), va juca în deplasare, cu Palermo. Siena, echipa la care este legitimat mijlocaşul român Paul Codrea, va primi în propriul fief replica lui Sampdoria Genova. Confruntarea dintre Mutu (Fiorentina) şi Chivu (Inter) va avea loc pe 2 decembrie, la Florenţa.
Pentru Juve, primul test mai dificil va fi pe 23 septembrie, când va întâlni vicecampioana AS Roma, urmând ca pe 4 noiembrie să fie gazda campioanei Inter. Partida cu AC Milan va avea loc pe 2 decembrie, pe „San Siro“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS