15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupescu vrea oltenii în cupele europene

Lupescu vrea oltenii în cupele europene

După ce a inspectat arena „Ion Oblemenco“ şi s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a dorit să verifice şi „starea de spirit“ a publicului craiovean la meciul cu Farul, să ştie dacă se poate baza pe olteni la meciul România – Olanda. Oficialul FRF a afirmat că nu l-a surprins deloc istoricul primului meci al Universităţii din acest sezon şi a punctat faptul că obiectivul alb-albaştrilor poate fi realizabil, dar că este prea devreme ca să-şi dea cu părerea.
„A fost un meci frumos, cu o atmosferă pe măsura rezultatului. Nu a fost o surpriză pentru mine acest rezultat, craiovenii au jucat destul de bine, iar în unele momente chiar încântător. Anul trecut au promovat şi a trebuit să se mulţumească doar cu rămânerea în Liga I. Iată că anul acesta au făcut nişte transferuri reuşite, mai ales Tănasă, iar acum pot spera la un loc cât mai bun, dar asta înseamnă să adune punct după punct. Obiectivul pe care şi l-au propus, cupele europene, nu mi se pare nerealizabil, dar este greu de pus un diagnostic acum, după prima etapă, când echipele nu
şi-au intrat în mână. Putem discuta despre asta abia după şapte-opt etape. Oricum, aveţi o echipă frumoasă şi s-ar putea să facă un sezon bun. Ar fi frumos ca Universitatea să revină în prim-planul fotbalului românesc, mai ales pentru acest public minunat“, a spus Lupescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS