11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham, făcut star pop de Pele

Beckham, făcut star pop de Pele

Fosta glorie a fotbalului mondial, brazilianul Pele, l-a criticat pe mijlocaşul englez David Beckham, despre care a spus că nu se mai poate numi fotbalist, ci star pop, şi că atitudinea sa nu îl va ajuta să aibă succes la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy.
„David Beckham este mai mult un star pop decât un jucător de fotbal. Îl sfătuiesc să se pregătească foarte bine pentru următoarele meciuri. Ştiu care este nivelul în campionat, în comparaţie cu Europa. Este un joc echilibrat, iar spectatorii vor cere mult de la el, pentru că este vedeta echipei. Dar dacă nu te pregăteşti cum trebuie, atunci poţi să te plimbi prin Hollywood“, a declarat fostul fotbalist brazilian, care a evoluat şi el în Statele Unite, la echipa New York Cosmos.
De când s-a transferat la LA Galaxy, Beckham a evoluat o singură dată pentru echipa sa, în meciul amical cu Chelsea, disputat pe 21 iulie (0-1). În următoarele zile, Beckham va fi supus unei consultaţii medicale pentru a vedea dacă este apt să joace în meciul din SuperLiga cu FC Dallas, programat în această noapte. Englezul, care are un salariu anual de 50 de milioane de dolari, s-a accidentat la primul antrenament pe care l-a efectuat la Galaxy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII