10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu a calculat punctul pandurilor

Condescu a calculat punctul pandurilor

Trupa lui Eugen Neagoe va încasa în noul campionat 900 de euro pentru o victorie pe teren propriu şi 1.500 de euro pentru trei puncte în deplasare.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a stabilit primele pentru viitorul sezon, mai motivante în comparaţie cu campionatul trecut. Un punct pe „Municipal“ va fi răsplătit cu 300 de euro, în timp ce unul câştigat în deplasare volorează acum 500 de euro. Atâta timp cât vor menţine echipa la un pasiv minim de -2 în clasamentul adevărului, fotbaliştii lui Neagoe îşi vor încasa primele integral. De la -3 în jos încep sancţiunile. Fiecare punct pierdut pe teren propriu se amendează cu câte 500 de euro, indiferent de adversar. Sistemul de premiere este mult mai simplu decât în campionatul precedent, când primele se dădeau în funcţie de cota adversarului întâlnit şi se plăteau în dolari, şi nu în euro.

Guso, contestatarul preşedintelui

Obiectivul stabilit de conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu pentru sezonul 2007-2008, participarea în cupele europene, şi-a găsit contestatari chiar printre fotbaliştii lui Neagoe. Portarul Adnan Guso crede că investiţiile grupării gorjene în jucători nu sunt pe măsura obiectivului, în ciuda faptului că echipa Pandurii a achiziţionat şapte fotbalişti în această vară. „Obiectivul este 8-13. Dacă facem mai mult ar fi extraordinar. Alţii au băgat 30 de milioane de euro şi nu au prins nici Cupa Intertoto, iar noi avem contracte între 15.000 şi 30.000 de euro, am investit  300.000 şi vrem să jucăm în cupele europene“, a spus Guso.

Program prelungit la abonamente

Suporterii Pandurilor îşi pot procura, începând de ieri, abonamente pentru viitorul sezon, preţurile fiind aceleaşi ca în campionatul trecut, 50 de lei la peluze, 100 de lei la tribunele I şi a II-a şi 150 de lei la tribuna 0. Abonamentele se găsesc la sediul clubului din strada Victoriei. Deşi sunt cele mai scumpe, mare căutare au abonamentele de la tribuna 0, unde cele 1.728 de scaune sunt numerotate, fanii păstrându-şi locul pe toată durata campionatului. „Am vândut deja 500 de abonamente la tribuna 0 în primele ore. De când le-am numerotat, a mers neaşteptat de bine. Există posibilitatea să jucăm numai cu abonaţi la tribuna 0, să nu mai vindem bilete, ceea ce ar fi extraordinar“, a spus Daniel Băloi, secretarul general al clubului Pandurii.

„Municipalul“, invadat de costreie şi pir

Criticată de Răzvan Lucescu, suprafaţa de joc de pe „Municipal“ s-a degradat şi mai mult după ce firma care se ocupă cu întreţinerea i-a aplicat un tratament. Costreiul şi pirul au înlocuit trifoiul după ierbicidare, preşedintele Marin Condescu încercând să găsească soluţii pentru îmbunătăţirea terenului împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, de profesie inginer horticol. Călinoiu crede că numai prin arat se pot elimina pirul şi costreia, însă clubul Pandurii Târgu Jiu nu-şi permite să înlocuiască suprafaţa de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU