16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Becali este la cuţite cu AS Roma

Victor Becali este la cuţite cu AS Roma

Impresarul Victor Becali s-a întâlnit în cursul acestei săptămâni cu oficialii grupării AS Roma pentru a-i convinge să-l transfere pe fundaşul român Cristi Chivu la Inter Milano, însă după şapte ore de discuţii nu s-a ajuns la nici un acord, negocierile fiind întrerupte. Administratorul delegat al clubului AS Roma, Rosella Sensi, a declarat apoi că a interzis orice discuţie cu oficialii grupării Internazionale Milano pe tema transferului lui Chivu.
Oficialii grupării din capitala Italiei sunt supăraţi pe Chivu pentru că acesta a refuzat să se transfere la Real Madrid. Directorul sportiv Daniele Prade a spus că, prin refuzul de a merge la Real Madrid, Chivu a produs o „pagubă incalculabilă“ grupării romane. Prade a menţionat că fundaşul român va rămâne la Roma încă un an, el urmând să se prezinte astăzi la reunirea formaţiei.
În replică, impresarul Victor Becali a declarat că oficialii grupării AS Roma nu l-au respectat pe Chivu în problema transferurilor din această vară, deşi ar fi trebuit să-i mulţumească pentru că nu a vrut să plece de la echipă.
„Roma trebuie să-i mulţumească lui Chivu, deoarece el n-a vrut să apeleze la acea clauză, pentru că astfel clubul nu ar fi avut nici o ofertă de 18 milioane, de 15 milioane, ci ar fi plecat pe cinci-şase milioane… Sunt dezamăgit de atitudinea conducătorilor, care nu ştiu să respecte un jucător. El respectă Roma, Roma nu-l respectă pe el. Chivu nu a spus niciodată că vrea să plece de la Roma, gruparea romană a fost cea care i-a căutat echipă. Însă mercato este deschis până la jumătatea lunii august“, a spus Victor Becali.
Întrebat dacă fundaşul român ar trebui să se teamă de reacţia suporterilor Romei, Becali a spus: „Oamenii nu au nimic cu Chivu, ci conducătorii sau presa sunt cei care incită. Chivu a făcut contract cu Roma, nu cu echipa a doua“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS