8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Urma scapă turma

Florin Cioroianu a început meciul de aseară în formula pe care probabil o va folosi şi în debutul campionatului: Bornescu – Ciucă, Stoica, Mitchell – Dănănae, Gărgălie, Prepeliţă, Rose – Dina, Costea, Baird. De partea cealaltă, Michel Preud‘home, aflat cu echipa la mijlocul pregătirilor, a încercat şi câţiva jucători de rezervă, aflându-se în căutarea echipei de bază.
Belgienii au început mai bine partida, având două ocazii prin Defour (‘5) şi Mbokani (‘6). Juveţii s-au trezit şi au răspuns prin Baird, şutul australianul fiind parat cu dificultate de portarul De Vriendt. Acesta n-a mai putut face însă nimic la execuţia lui Prepeliţă din minutul 15, care a înscris cu un şut la colţul porţii. Oltenii au continuat să fie periculoşi, gazdele fiind nevoite să faulteze în dese rânduri pentru a-şi opri adversarul. În minutul 40, Dina nu a mai putut continua jocul după ce a fost lovit de Defour, fiind introdus Wobay.
În debutul reprizei secunde, cele două echipe nu au arătat mare lucru. Apoi, Cioroianu i-a scos pe Gărgălie, Fl. Costea, Prepeliţă, Rose şi Baird, introducându-i pe Săceanu, Stoianof, Gîrlă, Velcovici şi L. Pîrvu. Golul doi marcat de Stoianof (‘76), după o pasă a lui Gîrlă, i-a ambiţionat pe belgieni, iar meciul s-a încins pe final. În minutul 79, Dănănae a fost eliminat pentru o intrare dură, iar peste cinci minute, Ciucă a scos mingea de pe linia porţii, păstrând intact scorul pe tabela de marcaj, spre bucuria suporterilor craioveni, care aşteptau o victorie de moral a favoriţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII