17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu nu mai vrea juniori de împrumut

Mititelu nu mai vrea juniori de împrumut

Războiul dintre preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, şi omul de afaceri Adrian Mititelu şi-a consumat ieri o nouă bătălie. Patronul Ştiinţei a decis să rupă colaborarea pe probleme de fotbal cu CJ Dolj, în semn de protest faţă de intenţia lui Prioteasa de a dărâma Stadionul „Tineretului“ pentru a ridica acolo un mall.
Mititelu a decis că este timpul să-şi facă propriile grupe de juniori. „Prioteasa a trecut în rândul mafiei din Craiova. Le vom demonstra că ne descurcăm şi fără ei şi vom deveni puternici şi fără sprijinul lor“, a spus Adrian Mititelu, care a anunţat că Ştiinţa urmează să angajeze antrenori şi să organizeze preselecţii pentru juniori în perioada care urmează.

Pleacă antrenorii?

Mutarea lui Mititelu a venit la o zi după ce Prioteasa i-a amintit lui Mititelu că Universitatea joacă în Liga I şi pentru că CJ Dolj finanţează grupele de juniori ale Ştiinţei. „Consiliul judeţean investeşte de ani buni în echipele de copii şi juniori, fără de care Universitatea Craiova nu ar putea să se înscrie în prima divizie, şi nu am auzit niciodată o vorbă bună din partea domnului Mititelu“, a spus Prioteasa.
Cel mai probabil, cele 11 grupe de juniori finanţate de CJ Dolj vor fi înscrise în campionatul viitor şi vor reprezenta instituţia doljeană. Interesantă va fi opţiunea antrenorilor, care vor avea de ales între a rămâne la CJ sau a pleca la noile grupe ale Universităţii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII