5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTadici şi-a făcut calculele

Tadici şi-a făcut calculele

Tehnicianul campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Tadici, a cântărit şansele echipei sale să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor. Principalul vâlcean este convins că va fi foarte greu să ajungă în grupele principale ale competiţiei, dar crede că sportivele sale vor putea accede în semifinale dacă sorţii vor fi favorabili.
„E destul de greu să ajungem în grupele principale, pentru că depindem mult de tragerea la sorţi şi de locul de disputare a grupelor preliminare. Însă, dacă intrăm în grupele principale, sigur ajungem şi în sferturile de finală. Dacă avem puţin noroc la tragerea la sorţi din sferturi, să nu cădem cu una dintre cele trei superechipe de care mă tem, avem şanse mari să mergem în semifinale. Iar de acolo, se poate întâmpla orice. Eu sunt cel care îşi doreşte cel mai mult să jucăm finala“, a afirmat tehnicianul Oltchimului şi al naţionalei feminine de handbal, care, din superstiţie, a refuzat să nominalizeze cele trei echipe de care se teme.
Tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Ligii Campionilor va avea loc vineri, la Viena. Oltchim Râmnicu Vâlcea este în cantonament la Băile Felix.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU