17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaţionala Under 20, la Vâlcea

Naţionala Under 20, la Vâlcea

Lotul de baschet masculin Under 20 al României a poposit la Râmnicu Vâlcea, unde se va pregăti în aceste zile, în Sala Sporturilor „Traian“. În perioada 6-15 iulie, echipa pregătită de Dragan Petricevic, Mihai Petruţ şi Cristi Achim va participa la Campionatele Europene din Polonia, având ca obiectiv o clasare în primele opt şi de „a da lotului de seniori cinci-şase jucători de perspectivă“, după cum a afirmat tehnicianul Dragan Petricevic.
Până la turneul final din Polonia, naţionala Under 20 va juca la Râmnicu Vâlcea două partide amicale în compania reprezentativei similare a Ungariei. Primul meci de verificare va avea loc pe 29 iunie, de la ora 18.00, iar a doua zi, de la ora 10.00, este programată cea de a doua confruntare.
Lotul naţional este format din: Rareş Mandache, Alexandru Ardelean, Cătălin Baciu, Ferenc Szoreny Biro, Mihai Buciuman, Andrei Ioan Dohi, Vlad Jiscanu, Laszlo Lazăr, Alexandru Mihuţi, Vlad Moldoveanu, Florin Muntean, Titus Nicoară, Radu Paliciuc, Dragoş Pană, Mihai Petcu, Bogdan-Constantin Stăncuţ, Cezar Stănescu, Daniel Tuboşa, Tudor Zamfirescu şi Dragoş Mihai Andrei. Totuşi, pentru jocurile de pregătire de la Râmnicu Vâlcea, Petricevic nu se va putea baza pe Vlad Moldoveanu, chemat la echipa sa de club, Dragoş Pană, care este accidentat, şi pe vâlceanul Dragoş Andrei, nerefăcut după operaţia suferită iarna trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS