5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBon, la Primăvara

Bon, la Primăvara

Oficialii Ştiinţei au definitivat conducerea tehnică a formaţiei-satelit. Noul tehnician al echipei Primăvara este Dragoş Bon (27 de ani), absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, care a mai pregătit până acum juniorii de la FEFS şi de la Şcoala de Fotbal „Nucet“, fiind şi secundul lui Emil Vlăduţ la FC Caracal şi Gaz Metan Podari. Din staff-ul tehnic al echipei mai fac parte Nicu Dolea (manager general), Mircea Oţet (antrenor secund) şi Dan Păsărin (antrenor cu portarii).
Echipa a doua a Universităţii va evolua din sezonul viitor în Liga a IV-a doljeană şi are ca obiectiv promovarea. Primăvara ar avea şi varianta de a merge direct în eşalonul trei, pe locul lăsat liber de CFR Craiova în urma eventualei fuziuni cu Gaz Metan Podari, dar patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a precizat că nu este interesat de această posibilitate.
Noul antrenor nu a apucat încă să-şi facă o părere despre elevii săi. „ Am primit vestea numirii mele din scurt, însă şansa care mi s-a dat mă onorează“, a precizat Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU