11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrandafir vrea dovezi

Trandafir vrea dovezi

Preşedintele CS Râmnicu Vâlcea i-a cerut lui Nemanja Jovanovic să aducă probe, după ce fotbalistul i-a acuzat pe foştii colegi că nu şi-au apărat corect şansele cu Baia Mare.

– Domnule Trandafir, a început CSM campania de achiziţii pentru sezonul viitor?
– Momentan nu am transferat nici un jucător. Suntem în tratative cu patru sportivi, dar nu este nimic semnat. Sperăm să reuşim să aducem câţiva jucători buni care să fie atât pe placul noului antrenor, cât şi al spectatorilor. Probabil la jumătatea lunii viitoare vom avea cel puţin un jucător nou.
– Care este situaţia antrenorului craiovean Marian Bondrea?
– Suntem încă în discuţii. În mare parte ne-am cam înţeles, acum doar de el depinde. A fost încântat şi aşteptăm să semneze.
– Ce obiectiv vor avea noul antrenor şi implicit clubul pentru acest sezon?
– Este prea devreme să vorbim de obiective. Încă nu s-a stabilit nimic. Să vedem ce jucători reuşim să aducem la echipă. Trebuie să vorbim şi cu antrenorul. Mai este până când ne vom hotărî care este obiectivul pentru acest sezon şi care sunt şansele să-l îndeplinim.
– Se spune că CSM II se va desfiinţa. Este adevărat?
– Nu vom desfiinţa echipa, dar vrem să încheiem un acord cu o primărie din judeţ pentru a evolua acolo. Încă nu este nimic sigur, dar echipa va juca în continuare.
– Fostul jucător al CSM, Ionuţ Murineanu, şi-a anunţat intenţia de a reveni în Zăvoi, îl veţi reprimi? 
– Murineanu trebuie să arate că merită să joace în Liga a II-a. Nu cred că va fi o prioritate aducerea sa. El ar trebui să se gândească întâi dacă poate să joace fotbal şi apoi dacă va reveni în Zăvoi.
– De faptul că fostul atacant al CSM, Nemanja Jovanovic, îşi acuză foştii colegi că nu şi-au apărat corect şansele la Baia Mare ce spuneţi?
– Jovanovic nu îi acuză doar pe unii din foştii colegi, el acuză şi conducerea clubului că nu ne-am dorit promovarea. Este treaba lui ce declară, însă ar trebui să fie mai atent la jocul său. După ratarea promovării am recunoscut că şi noi, cei din conducere, avem o anumită vină, dar până la a nu-şi dori promovarea este un drum lung. Eu mi-aş dori ca atunci când ni se aduc acuzaţii de acest gen să fie aduse şi dovezi care să le susţină. Jovanovic nu are aşa ceva. 

Jovanovic acuză 

Fostul fotbalist al CSM, Nemanja Jovanovic, crede că meciul de la Baia Mare, pierdut de vâlceni cu 1-3, a fost suspect. „Unii fotbalişti au fost depăşiţi de miza meciului, alţii cred că au jucat invers, eu aşa am simţit din teren. Promovarea în Liga I a fost dorită de primarul Gutău, dar cred că restul persoanelor din conducere nu au crezut în ea“, a spus actualul jucător al Universităţii Cluj. Alt jucător care l-a susţinut pe Jovanovic este Ionuţ Cercel, care a fost suspendat la meciul cu Baia Mare, văzând partida din tribună. „Dacă a fost ceva necurat la mijloc până la urmă se va afla, totul se află în fotbal. Sper să nu supăr pe nimeni, dar dacă se dorea promovarea cred că se şi realiza“, a spus Cercel. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS