22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDossey continuă cu Pandurii

Dossey continuă cu Pandurii

Ibrahim Dossey s-a alăturat lotului echipei Pandurii Târgu Jiu la Băile Herculane, în timp ce Orac a părăsit cantonamentul din cauza unor probleme medicale.

Declarat absent nemotivat la reunirea „pandurilor“, portarul ganez Ibrahim Dossey s-a antrenat ieri sub comanda antrenorului cu portarii Vali David la Băile Herculane. Dossey va scăpa de amenda promisă de tehnicianul Neagoe pentru întârziere pentru că nu se află sub contract cu gruparea gorjeană, înţelegere care a expirat la finalul lunii mai. „Nu se poate pune problema unei amenzi pentru că lui Dossey i-a expirat contractul în vară şi până la semnarea unuia nou el nu este jucătorul echipei Pandurii. El are în acest moment un statut asemănător cu cel al jucătorilor veniţi la probe sau în negocieri. Dar important este că el a venit, este hotărât să continue alături de Pandurii şi va semna în curând un nou contract cu formaţia noastră“, a declarat şeful delegaţiei gorjene la Herculane, Daniel Băloi. Aseară era aşteptat în cantonament şi portarul bosniac Adnan Guso, care a beneficiat de o vacanţă mai mare pentru că a onorat convocarea la naţionala ţării sale. Din cauza căldurii, „Geană“ a hotărât ca antrenamentul de după-amiază să fie decalat cu o oră, urmând să se desfăşoare de la ora 18.00.

Orac a părăsit cantonamentul

Daniel Orac s-a accidentat la antrenamentul de luni şi a părăsit cantonamentul de la Băile Herculane pentru un consult medical mai amănunţit la Târgu Jiu. Orac este suspectat de ruptură musculară, deşi medicul Ion Şerban susţine că este vorba doar de o contractură. Atacantul lui Neagoe speră ca accidentarea să nu fie aşa gravă pentru a fi apt pentru cel de-al doilea stagiu din Austria.
„Sper să nu fie vorba de o ruptură pentru că m-ar ţine departe de teren o lună şi aş rata pregătirea din Austria. Poate e doar o întindere şi atunci am şanse să mă refac cu fizioterapie până la plecarea echipei în cel de-al doilea cantonament. Mă preocupă faptul că durerea a apărut acolo unde eu am avut o ruptură şi îmi e teamă să nu fi recidivat pentru că ar fi şi mai grav“, a declarat Orac. Bosniacul Igor Radovanovic a intrat de ieri în programul de pregătire al echipei după ce s-a antrenat separat în primele patru zile din cauza unor probleme la genunchi.
Jovanovic, profitabil pentru Pandurii

Adus vara trecută de la Unirea Urziceni cu mai puţin de 50.000 de dolari, atacantul Nemanja Jovanovic a adus profit clubului Pandurii Târgu Jiu, deşi nu a evoluat decât câteva minute pentru echipa lui Eugen Neagoe în sezonul trecut. Conform oficialilor clubului „U“ Cluj, achiziţionarea sârbului Jovanovic de la Pandurii Târgu Jiu i-a costat 175.000 de dolari, sumă neconfirmată însă şi de gorjeni. Jovanovic a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu doar în turul campionatului recent încheiat şi nu a marcat nici un gol, în retur acesta fiind împrumutat la divizionara B CSM Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS