6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, motivat de dorinţa de revanşă

Mutu, motivat de dorinţa de revanşă

Adrian Mutu a dezvăluit că el şi coechipierii săi din reprezentativa României au fost motivaţi în partida cu Slovenia de gândul de a-şi lua revanşa după eliminarea de la barajul pentru Cupa Mondială din urmă cu şase ani. „Am fost motivaţi pentru că am vrut să ne luăm revanşa în faţa Sloveniei şi să îi răzbunăm pe cei care nu mai sunt la naţională. Ne bucurăm că am obţinut victoria, nu mai contează că a fost doar 2-1, tot trei puncte sunt. Ne-ar fi plăcut să-i batem la zero, dar asta e, e bine şi aşa. Am obţinut una dintre cele două victorii pe care ni le dorim în aceste patru zile. În prima repriză, ei au avut doar o ocazie, iar în a doua, vreo două, în timp ce noi am avut o grămadă. E bine că am dat două goluri, pentru că şi ei au înscris în ultimele secunde“, a spus Mutu.
Atacantul tricolorilor a spus că meciul de miercuri, de la Timişoara, va fi mai greu decât cel de la Celje. „Sperăm ca şi miercuri să câştigăm. O să fie mai greu decât azi, pentru că suntem obosiţi cu toţii, iar în plus au văzut şi ei cum jucăm“, a punctat Mutu.
La rândul său Cristi Chivu a spus: „Slovenia rămâne o echipă periculoasă, care poate să ne pună probleme şi acasă. Cu toate acestea, dacă vom juca la fel ca în repriza a doua a partidei de la Celje, cred că ne vom bucura din nou “.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS