16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu este într-o formă fizică excelentă

Sergiu Radu este într-o formă fizică excelentă

„Schijă“ a trecut cu brio de vizita medicală, iar începând cu 27 iunie va fi antrenat de celebrul tehnician Felix Magath.

Atacantul Sergiu Radu a trecut cu bine de vizita medicală efectuată la noua sa echipă, VfL Wolfsburg, fiind lăudat de medicul grupării germane.
„Sergiu este într-o formă fizică foarte bună“, a spus medicul echipei din Wolfsburg, Andreas Herbst, care l-a examinat pe român aproximativ o oră şi jumătate, împreună cu colegul său, doctorul Gunter Pfeiler.
Sergiu Radu, care a evoluat în sezonul trecut la Energie Cottbus, a semnat vineri un contract până în 2010 cu VfL Wolfsburg, angajament care era valabil doar cu condiţia ca atacantul român să treacă de vizita medicală, ceea ce s-a şi întâmplat.
Cel de-al doilea român transferat de la Energie Cottbus la VfL Wolfsburg, Vlad Munteanu, va efectua vizita medicală astăzi sau la începutul săptămânii viitoare.
După vizita medicală, Sergiu Radu, împreună cu soţia sa, Carmen, şi cu fiica Alessia au părăsit Germania.
„Timp de două săptămâni vom fi în vizită la familia mea, în apropiere de Bucureşti“, a precizat Sergiu Radu, adăugând că ulterior va merge în Spania, în concediu. Atacantul român va reveni la Wolfsburg pe 27 iunie, când echipa germană îşi va relua pregătirile.

Magath, noul antrenor al lui Wolfsburg

Sergiu Radu şi Vlad Munteanu se vor pregăti la VfL Wolfsburg cu un antrenor celebru. Acesta este Felix Magath, demis în februarie de la Bayern München, care va deveni antrenorul echipei VfL Wolfsburg pentru următorii trei ani, a anunţat clubul german.
Magath, care are 53 de ani, va prelua oficial funcţia de „director“, ceea ce înseamnă că va fi şi antrenor, şi director sportiv, a precizat gruparea din Wolfsburg, la finalul unei reuniuni a conducerii. Felix Magath va avea un contract valabil din 15 iunie 2007 până pe 30 iunie 2010.
Fostul internaţional german a câştigat de două ori consecutiv Cupa şi campionatul Germaniei cu Bayern München, în 2005 şi 2006. El a mai antrenat echipele VfB Stuttgart şi Werder Bremen. VfL Wolfsburg a terminat campionatul Germaniei pe locul 15, cu 37 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS