22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAnderson şi Nani, la Manchester

Anderson şi Nani, la Manchester

Brazilianul Anderson Luis de Abreu Oliveira, de 19 ani, şi portughezul Luis Carlos Almeida da Cunha, alintat „Nani“, de 21 de ani, au semnat ieri cu Manchester United, achiziţionarea acestora fiind considerate două lovituri pe piaţa trasferurilor. Campioana Angliei a plătit formaţiei FC Porto în schimbul mijlocaşului ofensiv Anderson 18 de milioane de euro, iar Sporting Lisabona l-a cedat pe „Nani“ contra sumei de 20 de milioane de euro, conform presei portugheze.
„De-abia aştept să joc în echipă alături de Cristiano Ronaldo, care este un mare fotbalist, şi de Wayne Rooney. Niciodată nu mi-am imaginat că pot lucra alături de un antrenor precum Sir Alex Ferguson, dar acum s-a întâmplat. Mi s-a împlinit mai mult decât un vis. Cluburile la care am jucat în trecut vor avea un loc în inima mea, pentru că m-au ajutat să ajung aici“, a spus Anderson.
În timp ce Anderson şi „Nani“ au ajuns pe „Old Trafford“, atacantul lui Ajax Amsterdam, Jan Huntelaar, a negat zvonurile care îl dau ca şi transferat la Manchester United.
„Nu ştiu nimic despre poveştile care spun că voi merge la Manchester United. Deocamdată sunt gata să dau goluri în Coreea. Nu am jucat multe meciuri la echipa naţională şi vreau să joc mai des“, a punctat Huntelaar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS