12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSevilla păstrează şanse la titlu

Sevilla păstrează şanse la titlu

FC Sevilla rămâne, alături de Real Madrid şi FC Barcelona, în lupta pentru titlul de campioană a Spaniei, după victoria înregistrată duminică seară, cu 3-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei Real Zaragoza, în etapa a 36-a, antepenultima a Primerei Division. Elevii lui Juande Ramos au obţinut victoria mai greu decât o arată rezultatul înregistrat pe tabelă. Luis Fabiano a marcat pentru andaluzi în minutul 27, iar cu un sfert de oră înainte de final Zaragoza a egalat graţie autogolului lui Daniel Alves. Rusul Kerzakhov a dus-o din nou în avantaj pe Sevilla în minutul 82, iar Kanoute a închis tabela în prelungirile partidei (’90+4).
FC Sevilla ocupă locul al treilea în ierarhie, având 70 de puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Real Madrid şi Barcelona. În penultima etapă, a 37-a, elevii lui Juande Ramos vor juca la Mallorca, Barcelona va disputa derbiul cu Espanyol, în timp ce Real Madrid va înfrunta în deplasare pe Zaragoza.

Tamaş, titular la Celta

Echipa lui Gabriel Tamaş, Celta Vigo, a mai luat o gură de oxigen, câştigând, cu 2-1, meciul de pe teren propriu cu Betis Sevilla. Cu Tamaş pe teren încă de la fluierul de start, Celta s-a văzut condusă în minutul 30, când pentru oaspeţi a punctat Robert. A egalat Gustavo Lopez, în minutul 42, iar Baiano a adus toate cele trei puncte gazdelor, în minutul 90+4, când a transformat un penalti. Tamaş a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben. Cu toate că a câştigat, echipa pregătită de Hristo Stoitchkov continuă să ocupe un loc retrogradabil, al 19-lea, la patru puncte distanţă de salvare.
Echipa lui Laurenţiu Roşu, Recreativo Huelva, a pierdut, cu 1-0, partida jucată pe teren propriu cu Espanyol Barcelona, unicul gol al meciului de pe „Nuevo Colombino“ fiind marcat de Tamudo (’82). Roşu nu a jucat la gazde. Huelva ocupă locul al nouălea în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS