12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomâncele, pe podium în Ungaria

Româncele, pe podium în Ungaria

Jucătoarele Stăncuţa Guiu, Aurelia Brădeanu, Simona Gogârlă şi Simona Spiridon au devenit vicecampioane ale Ungariei cu echipa Gyor, după ce au pierdut meciul decisiv al finalei, disputat în capitală, cu FTC Budapesta, cu scorul de 36-37 (18-17).
Pentru Gyor, Brădeanu a marcat şase goluri, iar Gogârlă şi Spiridon, câte unul, ultima transferându-se în Ungaria de la Rulmentul Braşov, în intersezon. Prin titlul câştigat duminică, FTC Budapesta şi-a salvat sezonul, după ce în competiţiile continentale a fost eliminată de Oltchim Râmnicu Vâlcea, în semifinalele Cupei Cupelor.
Jucătoarele Aurelia Brădeanu şi Simona Gogârlă sunt aşteptate în cantonamentul echipei naţionale, la Râmnicu Vâlcea, pentru dubla manşă cu Suedia, din barajul Campionatului Mondial din 2007. Echipele naţionale de handbal ale Suediei au obţinut victorii în partidele de verificare disputate înaintea dublei manşe cu reprezentativele României, la masculin nordicii trecând de Letonia, cu scorul de 31-27 (15-12), iar la feminin, de formaţia Austriei, cu scorul de 34-24 (13-14).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS